19/04/2024

La Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar i la Coral Femenina Coral Flor de Boix de Castellfollit del Boix han interpretat peces conegudes en un concert conjunt dedicat a la solidaritat .

Aquest diumenge 30 de Juny a la tarda s´ha celebrat a l’església Santa Maria del Vilar a Castellbell i el Vilar  , un concert  de Cant Coral de caràcter solidari , en la que hi ha actuat , la mateixa capella i la coral Flor de Boix de Castellfollit de Boix .

La coral “ Flor de Boix “  es un cor cent per cent femení  va néixer el 1999 durant la festa major del seu municipi , ja feia temps que hi havia gent que tenia passió per la música i pel cant  i es van ajuntar de manera espontània  per cantar i tocar en els oficis religiosos que és feien  durant les festes del poble , d´aquí va sorgir l´idea  i la necessitat  d´assatjar les cançons per millorar el seu repertori i vocalització  , va ser el naixement d´aquest cor .

Al llarg d´aquest 14 anys d’experiència aquest cor femení han actuat tant a les festes del seu poble com les de municipis veïns , també gairebé cada any han efectuat intercanvis  amb corals d´altres indrets , el 2006 van gravar un disc per tenir-ne de record

En el concert Solidari d´aquest diumenge a Castellbell i el Vilar que ha omplert gairebé l’església , la coral femenina de  Castellfollit del Boix  ha interpretat les següents cançons  :  Deixa fer  ( versió catalana de la coneguda cançó de The Beatles “ Let it be “  ) la banda sonora de el Re lleó “  Wimoheh “ ,  “ Mà Liberta “ popularitzada per Marina Rosell , l´adaptació catalana del Mestre Francesc Vila de “ Blue Moon “   , la coneguda havanera “ mare Vull ser pescador  , la cançó dels pets  “ Bona Nit “  i finalment  “ L´himne dels pirates  “ amb lletra de Xavier bru de Sala i música  de Albert Guinovart  del Musical de Dagoll Dagom  “ mar i cel  “  obra d´Àngel Guimerà.

Per la seva part la capella de Música Burés , ha interpretat les següents cançons:  Senyor Sant Jordi ,  Ton Pare No te nas ( tradicional mallorquina )  La cucaracha , kamingmamani ( L. D san Pedro  ) Spirit of good arranjada per l´anterior directora de la capella Lucka Beresova , Only You  de G. Weis/H . Paretty  el Bso de la pel·lícula  ACE VENTURA  “ the Lion sleep  tonight   i finalment lollilop de Rusal Dixon .

El concert ha acabat amb la coneguda cançó catalana  “ el Cant del Poble” amb lletra de Josep Maria de Segarra i música d´Alsem Clavé  . que va ser el himne de Catalunya durant la segona republica però que no va prosperar perquè la gent no aceptava el cambi amb l´actual himne nacional com es els segadors .

Els diners que han aportat el públic al concert , està destinat al Banc dels aliments de Castellbell i el Vilar , l´Acte hi ha assistit la Regidora d´atenció a la persona  Anna Guerrero .

 

 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.