19/04/2024

Aquesta diumenge 30 de Juny , a les 6 de la tarda , al Casino Borràs, l’Associació teatral “El teló” de Manresa , ha representat una nova versió de la coneguda obra de teatre: “Un peu en la història”, de Josep Torras. Aquesta obra, en la última dècada, va fer molt furor en els teatres de les principals ciutats d’arreu.
Tracta d’una televisió local, que han d’enregistrar un programa: “Un peu en la història”. En l’últim moment i a punt de començar el programa, les coses comencen a fallar, i la Direcció de la televisió local decideix posar el programa en mans de tot l’equip femení que composen aquella televisió local (directora, maquilladora, administrativa, etc..) i en Manel i en Gregori, director i actor principal del programa, passen a ser : “Tècnics”. Tot l’equip femení decideix improvisar i tirar endavant, sigui com sigui el programa que han d’emetre, fet que provoca les rialles dels 2 homes.
Però les dones no es rendeixen. S’uneixen, fan pinya i entre totes, aconsegueixen l’ajuda d’en Manel i en Gregori, per poder realitzar aquest programa (un programa, per cert, on mitjançant musicals fet per els actors i les actrius, vídeos històrics i interessants i un presentador i una presentadora molt simpàtics, expliquen molta de la història que té el famós carrer del Paral•lel, en els anys 20, a Barcelona).
Aquesta obra de teatre és una comèdia, on la crisi i el paper de la dona juguen un paper molt important (ja que aquesta obra de teatre, hi han més dones que homes, en total 9 actrius i 4 actors), on sabem que la crisi és un tema molt recent, i també com tots/es sabem, el paper de la dona no està molt valorat en moltes feines/tasques.
A l’obra de teatre hi hagut poca afluència de públic donat que es mes d’estiu i molta gent està fora, de vacances, però el poc públic s’ho ha passat bastant ben Aquesta obra es va estrenar fa dues setmanes al teatre Kusaal de Manresa amb molt èxit tant de públic com de critica Entre els assistents hi ha hagut la presència de l’alcaldessa, Montserrat Badia, la regidora de Medi Ambient Neus Palacios i el regidor de cultura, Ferran Valdés.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.