19/04/2024

Aquest matí , a les 10 han començat els primers actes de la FM de Castellbell i el Vilar , a la piscina Municipal del poble , amb els inflables al mig de la piscina on petits i grans han gaudit d´aquestes atraccions aquàtiques.
A la una del migdia, s´iniciava oficialment el tret de sortida de la FM per a la canalla amb el pregó infantil que ha anat a càrrec de la Andrea Blanco i Pont , que ha donat les gràcies a tothom Fa més de 7 anys que hi visc al poble i em sento totalment Castellvilarenca i això gràcies a la bona acollida que tots els meus companys/yes em vàreu fer costat des del primer dia “.


Ha fet un breu repàs de la seva afició per la sincronitzada , de fet l´Andrea es va iniciar al món de la natació als sis mesos i als tres anys va començar a anar a classes de sincro al Club Natació Manresa , després de fer fer tots els cursets i aconseguir els cavallets i diplomes va decidir donar el salt ja que li agrada molt , “ És un esport força sacrificat i que haig de compaginar amb els estudis , us puc assegurar que qualsevol de vosaltres pot fer el que es proposi . Això sí ,primer son els estudis ¡¡¡¡ “

Per acabar ha fet menció al poble que vivim , un poble que li agrada molt viure “ tenim muntanyes màgiques amb molts prats i arbres , parcs amb gronxadors , un riu per qui li agradi pescar i molts camins per recórrer ( un clar gest de complicitat cap a la transenyera que es farà aviat al setembre ) passejar i anar en bici .
L´acte matinal ha acabat amb un parell d’exhibicions de sincronitzada amb la pròpia pregonera i la seva companya d´equip Marina.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.