25/04/2024

El punt d’informació juvenil de Castellbell i el Vilar Zitzània ha tancat portes definitivament  després de uns anys de ple rendiment i grans activitats , la mesura que ha estat presa fa dies per la regidora no adscrita i de Joventut i que el passat mes de desembre va pensar en deixar el consistori  i sorprenentment va decidir continuar en el càrrec .

Aquesta mesura ha causat cert malestar a un cert sector de la població que no entén els motius del tancament ni perquè l’ajuntament no ha informat als veïns ; L’Ajuntament ha assegurat que el tancament es deu a mesures de seguretat ” jo no hagués volgut tancar, sap greu la situació en que ens hem trobat pero cuant hi ha un limit hi ha un limit  ” ha dit a aquest bloc Agustí Navalles Alcalde de Castellbell i el Vilar .

El Sr. Navalles ens ha assegurat que en diverses ocasions han alertat als cossos de seguretat i que la monitora del Zitzània n algunes vegades ha hagut de tancar el local espantada .

Zitzània va ser un projecte ideat per uns joves prometedors de Castellbell i el Vilar en cap cas mai ha estat un projecte  polític. s’han fet al llarg dels anys viatges d´intecamvis al estranger , han estat els organitzadors de les proclamacions de les pubilles i hereus i els zitzi park de cada any per nadal .

De Zitzania
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares