24/04/2024

Foto : Laura Novo Martínez

Aquest migdia a les 12 , ha quedat inaugurat de manera oficial, la 20ena edició de la Fira de la Coca i el Mató a Monistrol de Montserrat . A l´acte hi han assistit l´Alcalde de la Vila, Joan Miquel Rodríguez , el President del Patronat de la Muntanya de Montserrat i ex president al Parlament de Catalunya, l’il•lustríssim Sr Joan Rigol . l’il•lustríssim Sr Ferran Civiti i Arnabat Vicepresident Primer de la Diputació de Barcelona i president delegat de l´àrea de desenvolupament econòmic local .La il•lustríssima Sra. Mercè Cardona i Junyent Presidenta del Consell Comarcal del Bages. El Sr Marià Morera i Goberna Director dels serveis del departament d´Agricultura Ramaderia , Pesca , Alimentació i Medi natural de la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya. La Sra. Àngels Blasco i Rovira responsable dels serveis territorials de Cultura de la Catalunya Central , El Sr Ferran Gallego Peña Cap d´explotació del Cremallera de Montserrat , Laura Vives i Clavero Responsable comercial explotació de Montserrat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, El Sr Josep Altayó i Agustí Director General de LARSA .
La Inauguració Ha consistit en els parlaments de rigor per part del Alcalde de Monistrol del president del Patronat de la Muntanya i de la Regidora de Comerç i turisme Fanny Santcristòfol.
Seguidament les autoritats han visitat la fira així també l´exposició dels 10 anys del actual cremallera de Montserrat .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.