19/04/2024

Albert  Luque>El proper diumenge 17 de novembre al matí es farà la presentació oficial dels equips del Centre d´Esports Castellbell i el Vilar des de les categories inferiors , passant pels veterans fins el primer equip.
L´acte que consistirà amb una matinal de partits de futbol dels equips inferiors del Castellbell, al migdia hi haurà una botifarrada popular i a les 3 de la tarda es farà la presentació oficial de tots els equips del Castellbell, a l´acte hi assistirà l´ex jugador egarenc i davanter ,. Albert Luque format a Can Parellada i que ha militat a les files del Barça del Mallorca, del Màlaga , del Deportivo de la Corunya, Newcastle, del Ajax d’Amsterdam i l´any 2011 es va retirar del màlaga perquè l’Entrenador Argentí Pelegrini no va comptar amb ell.
Luque ha jugat amb la selecció espanyola absoluta va jugar al mundial de Corea del sud – Japó del 2002 , els jocs olímpics de Sydney 2000 on va aconseguir la medalla d´argent , també ha jugat amb la selecció Catalana on va debutar contra xina el 2002 marcant un gol , el seu darrer partit amb la catalana va ser el 2006 .

La presencia de Luque a Castellbell es degut que un dels equips inferiors del Castellbell, va jugar el passat mes de juny el IV Torneig Albert Luque , on hi era present , l´ex jugador i el Castellbell va convidar-lo a visitar al nostre poble fet que l´egarenc va acceptar i aquest diumenge hi serà al nostre poble.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.