25/04/2024
Successos

Agents de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Bages van detenir el passat 4 de desembre un home, de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castellbell i el Vilar  com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els fets es remunten al passat 27 de setembre, quan els mossos van tenir coneixement que s’havien produït dos robatoris en domicilis contigus de la nostra localitat.

Una de les víctimes va denunciar que li havien robat joies per valor d’uns 30.000 euros i diners en efectiu, entre d’altres. L’altre afectat va denunciar que li havien sostret joies per valor d’uns 3.000 euros, un televisor, un ordinador portàtil i una videocàmera.

Un cop els mossos es van fer càrrec de la investigació, van observar que en cap dels casos els accessos als domicilis havien estat forçats.

Durant les indagacions es va saber que una de les víctimes tenia les claus de la seva veïna. A més, es va descobrir que el marit de la primera havia venut joies en una joieria d’una població propera. Aquestes joies coincidien amb les que havien sostret al domicili dels seus veïns.

Després de l’anàlisi dels indicis, tot apunta que el robatori en el qual es va denunciar el robatori de joies per valor 30.000 euros no es va arribar a produir. Hauria estat denunciat per encobrir el robatori que els denunciants havien perpetrat al domicili dels seus veïns.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar el 5 de desembre a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.