25/04/2024

Escatologic gossosHi ha gent que desconeix que els gossos poden transmetre malalties als essers humans, això es podria evitar si no deixem les restes escatològiques d´aquest animals als nostres carrers , places o davant de la porta de casa , se’n podria dir mil i un exemples .

Les actituds incíviques que produeixen certes persones que porten a passejar les seves mascotes fa que els carrers del poble hi hagi restes escatològiques dels seus animals amb el desconeixement que poden produir situacions  que poden perjudicar a la nostra pròpia salut.

Una relliscada provocaria lesions importants als vianants que trepitjant aquestes restes , els gossos com tots els animals i persones són  poden tenir malalties , algunes d´elles  poden ser transmissores de animal a home amb conseqüències irreversibles.

Es per això que es vital conscienciar a tothom que deixar restes al terra , no nomes suposen sancions econòmiques  , si no hi ha un risc important per la salut . Si tens un gos el millor per evitar això es recollir amb una bosseta i tirar-lo al contenidor de rebuig ( el de color verd )  .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.