19/04/2024

Actes del dia de la Dona Treballadora

Durant la primera setmana del mes de març, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, amb la col·laboració de d’algunes entitats del municipi i empreses locals, han preparat un seguit d’actes i activitats per celebrar el dia de la dona treballadora. Les activitats arrencaran el dilluns 3 de març amb un taller de pastissos de fondant . Aprofitant que és la setmana de Carnestoltes, la nostra companya Montse Bartolomé, ens oferirà un taller temàtic de fondant amb màscares de Carnestoltes.Taller de pastisos

El preu del taller és de 6 € i cal fer inscripció prèvia a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar (places limitades).

El dimarts 4 de març a les 17,30h. al Casino Borràs podrem veure la projecció de “Las chicas de la lenceria”, una pel·lícula en clau de comèdia que ens permet veure la situació de quatre dones d’edat avançada que viuen en un petit poblet i que lluiten per a tornar a tenir il·lusió en nous projectes. Una pel·lícula molt divertida que ens farà riure i reflexionar una estona L’entrada a la projecció és gratuïta, tot i que es demana als assistents una petita aportació – 1l. de llet – per al banc d’aliments.

El dimecres 5 de març , a partir de les 6 de la tarda, a la biblioteca municipal es farà la presentació del llibre : “El sostén , mitos, leyendas y manual de uso de Francesc Puertas, que parlarà de talles, copes i l’ús adequat dels sostenidors. El Sr. Puertas ens farà descobrir de manera divertida tots els secrets d’aquesta peça de roba interior tan utilitzada i per altra banda, tant desconeguda.

El divendres 7 de març i el dijous 13 de març, gràcies a la col·laboració de dues empreses del nostre municipi, podrem visitar les instal·lacions de Fils Katia i de l’empresa de cinteria MATSA. Cal que les persones que vulguin gaudir d’aquestes interessants visites, cal que facin la reserva de plaça a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.( places limitades).

I per últim, també volem convidar-vos a les presentacions del llibre Valentes, la història de superació de vuit dones de Castellbell i el Vilar que es faran als municipis de Sant Vicenç de Castellet i Cardona.

PROMOCIONAL

Cartell Horari Capoeira

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.