25/04/2024
Del 4 al 6 de juliol tindrà lloc a Rajadell ,el Xè Campus Gospel , que ha exhaurit les 100 places per a participar en els tallers en un temps rècord. Els artistes, que impartiran els tallers, són en Jared White i en Jason Taylor, membres de l'organització GTM Ministries, i en Ramon Escalé, director musical del campus. A més, com cada any, se celebraran també tres concerts de gospel oberts al públic el divendres i dissabte a les 10 de la nit i el diumenge a les 7.30 del vespre. Des de fa 10 anys, Esclat Gospel Singers i l'Ajuntament de Rajadell, organitzen el Campus Gospel Rajadell, que ja s'ha convertit en un punt de trobada per als aficionats a la música espiritual negra. Són tres dies de tallers, activitats i concerts, tant per als “campusins” com per al públic en general.
Campus Gospel Rajadell1
Esclat Gospel Rajadell Foto: Esclat

Del 4 al 6 de juliol tindrà lloc  a Rajadell ,el Xè Campus Gospel , que ha exhaurit les 100 places per a participar en els tallers en un temps rècord. Els artistes, que impartiran els tallers, són en Jared White i en Jason Taylor, membres de l’organització GTM Ministries, i en Ramon Escalé, director musical del campus. A més, com cada any, se celebraran també tres concerts de gospel oberts al públic el divendres i dissabte a les 10 de la nit i el diumenge a les 7.30 del vespre.

Des de fa 10 anys, Esclat Gospel Singers i l’Ajuntament de Rajadell, organitzen el Campus Gospel Rajadell, que ja s’ha convertit en un punt de trobada per als aficionats a la música espiritual negra. Són tres dies de tallers, activitats i concerts, tant per als “campusins” com per al públic en general. Les persones que s’han inscrit per a participar-hi enguany, provenen majoritàriament de Catalunya però també de la resta de l’Estat i de França, i hi ha força participants que ja havien assistit al Campus en altres edicions. Les inscripcions en aquesta ocasió, s’han produït a un ritme molt ràpid i s’ha hagut de tancar el procés més aviat del previst perquè ja s’havien cobert totes les places.2013 Jason photoshoot

Els participants al campus, a part d’aprendre noves tècniques i cançons, també participaran en els tres concerts que tindran lloc:

Divendres, 4 de juliol, a les 22.00: Esclat Gospel Singers.

Dissabte, 5 de juliol, a les 22.00: Jared White & Jason Taylor Group.

Diumenge, 6 de juliol a les 19.30: Messengers (finalistes del concurs Oh Happy Day de TV3).

Jared White, promo picture
Foto Promocional Jared White

El poble de Rajadell acull per desena vegada la trobada, i durant tres dies s’omple de música. Els concerts es realitzen a la Plaça de l’Església i els tallers s’imparteixen a La Sala, el centre polivalent del poble. Els “campusins” també aprofitaran per realitzar activitats culturals i excursions per conèixer els voltants del poble.

Esclat Gospel Singers és un dels primers cors de gospel que va haver-hi a Catalunya i està dirigit per en Ramon Escalé. El grup va néixer l’any 2000 a l’escola de música Esclat i en els seus 14 anys de vida ha fet més de 300 concerts tant a Catalunya com a la resta de l’Estat Espanyol.

El Xè Campus Gospel Rajadell començarà dijous 3 amb un sopar per a les persones participants que ja hagin arribat i no serà fins divendres que comencin els tallers, que es fan al matí i a la tarda i duren unes tres hores. El que s’aprèn als tallers es posa en pràctica al vespre als concerts, oberts al públic i a preus econòmics.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.