19/04/2024

TrofeuAquest any, el nostre gimnasta Jordi March Pont s’ha hagut de posar les piles, ja que ha competit en 3 categories diferents:(Nivell 3, Nivell 5 i actualment al Nivell 6). En Jordi ha aconseguit bons resultats a nivell individual i també a nivell d’equips,  ja que han guanyat el Campionat de Catalunya per equips a Nivell 6 i van aconseguir el 3r. lloc al Campionat D’Espanya de clubs. Fem un resum dels resultats aconseguits aquesta temporada per en Jordi:

CAMPIONS en la FINAL del Campionat de Catalunya per equips de Nivell 6 celebrat a Vic al Juny.

3r. Classificats per equips a la FINAL del Campionat d’Espanya de Nivell 3, celebrat a Guadalajara el passat mes de Maig. 2n. Classificats a la 3ª Fase del Campionat de Catalunya de Nivell 3, celebrat a Salt. 1r. Classificat en Potro amb Arcs en la 3ª Fase del Campionat de Catalunya de Nivell 3, celebrat a Salt. 3r. Classificat en Barra en la 3ª Fase del Campionat de Catalunya de Nivell 3, celebrat a Salt.anilles

1r : en Potro amb arcs i en Terra en el Torneig d’Osona. 2n: en Barra en el Torneig d’Osona. 3r.: en Salt en el Torneig d’Osona.

2on  Classificat en el Torneig Osona Gym, celebrat a Vic

Cal recordar que, en Jordi, fa tan sols 2 mesos que ha començat la nova categoria de Nivell 6. En l’últim Campionat d’Espanya individual, celebrat a Valladolid el dia 4 de Juliol, va competir en aquesta nova categoria quedant-se a només a 0,4 punts del 3r. Lloc, tan en Salt com en Paral·leles.   Cal recordar que, en Jordi, entrena cada dia 4 hores, descansant  tan sols els diumenges. Felicitats pel teu esforç, dedicació, voluntat, sacrifici i per fer-nos sentir orgullosos de que siguis un castellvilarenc!!   Sort per a la nova temporada!!! ben segur vindran millors resultats!!!

Podi

 

Diari Oficial Resistents

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.