19/04/2024
La Cova s´ha proclamat aquest diumenge 13 de juliol, en el campió de les 24 hores de Futbol Sala, que s´ha disputat a la pista esportiva municipal de Castellbell i el Vilar . La final l'ha jugat La Cova contra Team de Luxe , en un partit en el que la Cova que acabava de jugar i guanyar la semifinal contra “ el refugi “ . El partit La cova- Team de Luxe, ha estat bastant disputat, els de la cova han estat els més encertats de cara a la porteria i també han disposat de les millors ocasions amb dos xuts al pal amb el 4-1 final, ha estat un resultat just.

IMG_0665

La Cova s´ha proclamat aquest diumenge 13 de juliol, en el campió de les 24 hores de Futbol Sala, que s´ha disputat a la pista esportiva municipal de Castellbell i el Vilar .

 La final l’ha jugat La Cova contra Team de Luxe , en un partit en el que la Cova que acabava de jugar i guanyar la semifinal contra “ el refugi “ .

El partit La cova- Team de Luxe, ha estat bastant disputat, els de la cova han estat els més encertats de cara a la porteria i també han disposat de les millors ocasions amb dos xuts al pal amb el 4-1 final, ha estat un resultat just.IMG_0680

 A la competició d´enguany , no s´han produït cap incidència destacable, només que tres equips s´han retirat en plena competició i un jugador participant va ser evacuat amb una ambulància del SEM per una luxació a la clavícula .IMG_0675

 El pitxitxi del torneig ha sigut el jugador de la Cova, en Jonathan Alexander i l´equip menys golejat va ser el Forn de Pà Margarida, un dels favorits de la competició.

IMG_0677

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.