24/04/2024

Fa 7 mesos en aquest bloc vem anunciar que un conegut mitja de comunicacio de les nostres comarques publicava la noticia de que Castellbell i el Vilar disposaria d´un Institut de Secundaria .

 

  Fa pocs dies l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar va rebre la notificació oficial del departament d´educació en que feia oficial que  L´institut finalment és fara al nostre municipi després de mesos de estires i arronses entre  Castellbell i Monistrol de Montserrat pel tema de l´Institut.

   Durant tot aquest mesos  S´ha parlat de que l´institut acabaria a la població veina pel fet que la publicació comarcal en parlava molt sovint , en primer lloc deien que monistrol mereixien l´institut per el seu caracter históric , mes tard per manca de terrenys  és diu  que l´actual  escola Sant Pere és projecta ampliar-la per fer l´esmentat institut , a mes sorgeix un nou emplaçament “els bacus ”  a cavall entre Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat i on antigament hi habia una estacio del Cremallera.

 Castellbell i el Vilar en cambi tenia una projecte consolidat, de fet ja fa tres anys que habien solicitat el projecte amb anterior govern del PSC tot i que l´anterior projecte  el situava a la mateixa linia de l´Avinguda de Catalunya, amb els actuals gobernants municipals, el nou projecte de l´institut  de secundaria  el situa darera de les piscines municipals.

  Aquest Institut de Secundaria  només sera per alumnes entre els 12 fins els 14 anys y no comtempla el Batxilerat  per tat sera un IES SES pels Alumnes de Castellbell i el Vilar , Rellinars, Marganell i Monistrol de Montserrat, amb la cual cosa l´IES Castellet de Sant Vicenç de Castellet deixara de ser saturat a partir del curs 2009-2010.

   A partir del proxim  curs els alumnes hauran de cursar els estudis en barracons o cargoleres en uns terrenys d´uns 4500 m2  a la vegada es construia l´Institut  en uns terreys del costat de 7000 m2 que es preveu que estigui enllestit el curs 2010-2011.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares