25/04/2024
La protesta contra el Govern d'Espanya és per l'alt grau de fiscalització que està aplicant a l'esport aficionat i, concretament, al futbol ja que estan obligant a donar d'alta a la Seguretat Social totes les persones que rebin alguna remuneració econòmica, per petita que aquesta sigui.

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol  es planteja convocar una vaga per aturar el futbol durant un cap de setmana com a resposta a les directrius que arriben des del Govern Espanyol  i que poden posar en perill de supervivència als clubs de futbol modest.
El president Andreu Subies manifesta: “Esperarem la propera junta de la RFEF i, si no hi ha solució, reuniré a la Junta de la FCF. Ara cal esperar una mica més, ja que fa massa temps que lluitem des de Catalunya per tots els aspectes (Seguretat Social, llicències, Llei de l’Esport, Voluntariat, etc.)”.
La protesta contra el Govern d’Espanya és per l’alt grau de fiscalització que està aplicant a l’esport aficionat i, concretament, al futbol ja que estan obligant a donar d’alta a la Seguretat Social totes les persones que rebin alguna remuneració econòmica, per petita que aquesta sigui. La petició per part de les federacions territorials és fer una regularització pròpia per l’esport aficionat. La queixa també va enfocada a  la supressió de la subvenció procedent de l’ 1 per cent de les travesses que van destinades a millorar les instal·lacions de futbol modest.
De confirmar-se la pretensió del Govern Central, els clubs més modests tindrien seriosos problemes per subsistir, ja que es trobarien amb una despesa inesperada a meitat de temporada a la qual no podrien fer front.  “El Govern espanyol no està per la feina i no s’adona que el futbol és un esport especial. Els clubs estan molt molestos. La FCF també ha hagut de passar moltíssimes inspeccions i paguem perquè així ho han decidit, però els clubs de futbol modests i formatius no són empreses, no tenen estructura i no poden fer front a totes aquestes despeses. Jo he estat un dels perjudicats i ho assumeixo, però els nostres clubs són una altra cosa”, explica Subies.
La FCF espera que aquesta mobilització es pugui produir en tot l’àmbit estatal

Targeta Blanca a la categoria Cadet

A partir d’aquest cap de setmana s’implantarà la Targeta Blanca als partits de la categoria Cadet, emmarcats en la Copa Coca-Cola Cadet.

Targeta BlancaA partir d’ara, en els partits de la categoria Cadet, els àrbitres podran mostrar una Targeta Blanca a aquells jugadors, tècnics, equips complets o aficions que posin en valor comportaments esportius rellevants, actituds respectuoses significatives i valors positius. Aquesta mesura es començarà a implantar aquest cap de setmana a tots els partits de la categoria Cadet de Catalunya, ja que s’emmarquen en la competició oficial cadet de la RFEF de la Copa Coca-Cola. La lliga regular Cadet és considerada com la primera fase d’aquesta competició. Per això, amb la implantació d’aquesta nova targeta es vol distingir els comportaments exemplars dels integrants de la Copa Coca-Cola en tots els àmbits que rodegen la competició.
Les targetes blanques que es mostrin durant el partit quedaran recollides a l’apartat d’Observacions de les actes arbitrals. Un cop finalitzi la competició de Lliga, d’entre totes les accions que durant la temporada hagin estat mereixedores d’una Targeta Blanca, un jurat integrat per membres de la RFEF, el Comitè Tècnic d’Àrbitres, l’Associació de Futbolistes Professionals, INEF, AESD i la coneguda marca de refrescos , escollirà aquella que sigui la més destacada. Aquesta acció serà premiada amb el ‘Premio Vicente del Bosque’.
Així doncs, des d’ara i fins a finals de temporada, els integrants dels grups catalans de la categoria Cadet podran ser reconeguts per les accions de Joc Net que mostrin tant dins com fora del terreny de Joc.

.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.