24/04/2024
El premi al barceloní pel seu “talent i la seva creativitat aplicats al món de la xocolata” tal i com s’ha publicat a la pàgina web de l’ajuntament de la ciutat. Rovira ha guanyat el premi, valorat en 7.000€, per la seva “recerca de sabors i textures de la xocolata de l’any 1714”.
Foto Aj Barcelona

El xocolater Enric Rovira  ha guanyat el” Premi Ciutat de Barcelona  2014” en la categoria de Gastronomia que atorga l’Ajuntament de Barcelona. L’acte d’entrega dels premis se celebrarà el dimarts 10 de febrer a les set de la tarda al Saló de Cent de l’ajuntament.

El jurat del premi, compost per Cristina Jolonch (la presidenta), Manel Casanovas, Miquel Espinet, Antoni Massanés i Quim Vila, han atorgat el premi al barceloní pel seu “talent i la seva creativitat aplicats al món de la xocolata” tal i com s’ha publicat a la pàgina web de l’ajuntament de la ciutat. Rovira ha guanyat el premi, valorat en 7.000€, per la seva “recerca de sabors i textures de la xocolata de l’any 1714”.

Segons els membres del jurat, Enric Rovira era i és un dels màxims representants de la tradició xocolatera de Barcelona, que renova i reivindica, i permet projectar de manera internacional la ciutat comtal. També s’ha volgut destacar “l’empremta del seus originals dissenys que l’han portat a crear un univers dolç molt particular”.

Els Premi Ciutat de Barcelona es convoquen i s’entreguen des del 1949 per l’Ajuntament de Barcelona per tal de reconèixer la creació, la investigació i la producció de  qualitat realitzada per persones o institucions barcelonines. Les obres premiades han de contribuir al desenvolupament cultural. Els premis s’atorguen per categories, entre les quals hi ha teatre, dansa, arts visuals, audiovisuals, música i gastronomia, fins a les vint.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.