19/04/2024
L'acte ha consistit amb un taller d'Scrap, que s'ha fet al Casal del Pensionista, i que ha comptat amb la participació d'una vintena de persones.

Aquest dissabte 28 de febrer, ha arrancat a Castellbell i el Vilar, el primer dels actes dedicats al Dia internacional de la dona treballadora, que se celebrarà el 8 de Març. L’acte ha consistit amb un taller d’Scrap, que s’ha fet al Casal del Pensionista, i que ha comptat amb la participació d’una vintena de persones.

Dimarts,  Taller de coanching, els Valor dels Valors.   image001

Dimarts a la tarda a les 5 de la tarda, al centre cívic Joan Masats, es farà un taller de coaching, a càrrec de Jordi Calsina, un taller recomanat per pares i mares que vulguin tenir eines per a traslladar els valors als seus fills de forma participativa, per a monitors, educadors que vulguin  descobrir una metodologia molt participativa, per aquells càrrecs directius que vulguin tenir un lideratge basat en valors, per a totes les persones que vulguin plantejar un canvi en la seva vida. Per inscripcions, cal que truqueu al 93 834 03 50 o a través del mail casasbs@diba.cat

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.