25/04/2024
La inauguració de la sala polivalent Carles Amat, a Monistrol de Montserrat, va continuat amb un brillant concert, de la formació Gòspel de Gràcia de Barcelona,

La inauguració de la sala polivalent Carles Amat, a Monistrol de Montserrat, va continuat amb un brillant concert, de la formació Gòspel de Gràcia de Barcelona, que són coneguts gràcies a la seva participació, al programa “OH Happy Day” de TV3.

El concert de gairebé dues hores de durada, va fer gaudir als assistents al concert, que no han parat d’aplaudir cada cançó del repertori del cor. És format exclusivament per espirituals negres i cançons gospel (Can’t Nobody, Old Time Religion, Sometimes I Feel, Didn’t it Rain, Stars Begin to Fall….), inspirat en els grans cors dels anys 50 i 60, però també en formacions més petites, com Stars of Faith, el grup de Mahalia Jackson, Blind Boys of Alabama, Golden Gate Quartet, i formacions actuals, com Metropolitan Warriors, Mississippi Mass Choir o RickyDillard..

Fotos: Laura Novo
Fotos: Laura Novo

La seva directora, Na Karol Green, coneix prou bé la comarca, ja que als disset anys va formar part dels Esclat Singers de Manresa. A la part final del concert, va interpretat algunes cançons totalment descalça, davant d´un públic totalment entregat al cor format per gairebé cent cantaires, des del començament fins al final.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.