25/04/2024
Gràcies a una web creada recentment per l'Institut Cartogràfic i geològic de Catalunya. En el que es poden veure a les fotografies aèries és que es van fer el 1946, el 1957 i els nostres dies.

Molts es deuen preguntar com ha evolucionat el nostre poble en els últims 70 anys, la veritat és que el poble ha evolucionat tant ràpid en aquest període, això ara se sap gràcies a una web creada recentment per l’Institut Cartogràfic i geològic de Catalunya. En el que es poden veure a les fotografies aèries és que es van fer el 1946, el 1957 i els nostres dies. Aquestes fotografies van ser preses per l´exèrcit dels Estats Units. Gràcies a un conveni de col.laboració, ara la web catalana, ha tret a la llum fotografies aèries que es van fer un any després d´acabar la gran Guerra, el 1957, en plena Guerra Freda, les actuals són d’un conegut recercador de pàgines.

En el cas del nostre poble, es pot veure a les 3 fotografies, com ha canviat el poble, a les antigues fotos es pot veure el Borràs amb les primeres cases, i a on actualment hi ha la fabrica Burés II, era un camp de segar i molta zona boscosa.

Com deia la cançó de Sau, «El temps han canviat«

La foto de la primera per l´esquerra pertany a l´any 1946, la del centre al de l´any 1957 i el de la dreta a l actualitat .
La foto de la primera per l´esquerra pertany a l´any 1946, la del centre al de l´any 1957 i el de la dreta a l actualitat .
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.