19/04/2024
«els amics de la flama d´Esparreguera« van fer acte de presència al barri del Burés, on el portador de la flama, va lliurar el foc a un membre de L´associació Amics i veïns del Burés.
Foto Pere Sánchez
Fotos Pere Sánchez

Aquest dimarts 23 de Juny, la flama del Canigó va arribar un any més a Castellbell i el Vilar. A les 5 de la tarda, començaven a arribar gent a la Plaça Lluís Companys, del Burés, a més de “Xivarri Graller” que va amenitzar la arribada d´aquesta tradicional flama, que enguany compleix 50 anys que arriba als pobles de Catalunya .

Cap a 2/4 de sis de la tarda, «els amics de la flama d´Esparreguera« van fer acte de presència al barri del Burés, on el portador de la flama, va lliurar el foc a un membre de L´associació Amics i veïns del Burés.

IMG_1443Tot seguit, les dues associacions van intercanviar obsequis, també l´alcaldessa, Montserrat Badia, va entregar algun obsequi de record a l´entitat esparreguerina .

També es va lliurar el manifest de la flama d´enguany. Amb un petit berenar es va cloure els actes.

Voluntaris de Protecció Civil de Castellbell i el Vilar van fer un servei preventiu on van anar al capdavant de la comitiva amb un vehicle acompanyat dels mossos d´escuadra , La guardia Municipal també hi va fer el servei preventiu .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.