25/04/2024

En la segona jornada del 31è Festival Internacional de Cant coral Catalunya Centre, hi ha intervingut. un cor Infantil -Juvenil el cor ” Harmonia ” de Sebes Romania en a que s’hi destaca les majoria de noies i un sol noi entre les integrants del cor que en tot el concert no ha decebut al públic assistent , gairebé mitja entrada.

El cor Romanès ha interpretat cançons nacionals romaneses a més també de religioses i alguna que també de coneguda com ” Va panseiro  o la peça del musical del grup Abba ” Mamma mia “Have a dream-thank you for the music (Vaig tenir un somni, gràcies per la música) .

el cor romanès Harmonia  la sorpresa d´aquest festival

En el concert d’aquest dimecres 2 de setembre a estat tot complet el descans ha servit perquè el cor romanès volgués fer entrega de unes flors a les famílies acollidores que durant aquest dies les cantaires dormen a les cases d’aquestes famílies i el cor romanès n’està molt Agraït.

La seva directora Ariadna Comsa Haver ,  que porta més de cinquanta anys promovent el cant coral entre la gent jove del seu pais i del seu poble , agraeix estar en aquest festival desprès de un llarg viatge de dos dies i dues nits .

La Capella de Música Burés també li ha ofert un obsequi record a la coral romanesa .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares