19/04/2024
L’objectiu de convertir l’Avinguda Meridiana en una immensa onada de colors que desemboqui al Parlament,

Falta tan sols menys d un mes per a la celebració de la Diada i la ‘Via Lliure’ que organitza Ara és l’Hora. Amb l’objectiu de convertir l’Avinguda Meridiana en una immensa onada de colors que desemboqui al Parlament, continuen les tasques per omplir de contingut la mobilització que arrencarà a les 17.14.

L’objectiu de l’ANC és agrupar a la Meridiana diversos Eixos que han de guiar el debat sobre la construcció del nou país, aquests eixos temàtics ja es coneixen i es poden consultar a la  pàgina web habilitada per les inscripcions però, des de fa unes setmanes, es treballa per a concretar la participació de diverses entitats i col·lectius a trams específics per tal que tothom hi pugui aportar-hi la seva causa.

Ja es coneixen alguns d’aquests trams i per això l’ANC vol aprofitar per a fer una crida a tothom qui encara no s’hagi inscrit perquè ho faci i aprofiti per a unir-se al tram que consideri més adient, alguns d’aquests trams seran:

Joves: Tram12 / Pagesos: Tram 19 / Bombers: Tram 29 / Catalans al món: Tram 53 / Immigrants: Tram 54 / LGBTI: Tram 78 / Feministes: Tram 82 / Sindicalistes: Tram 93 / Persones sordes: Tram 104 / Ensenyament: Tram 121.

Per aquells veïns i veïnes de Castellbell i el Vilar es poden inscriure al enllaç anterior i per ocupar plaça al bus us podeu apuntar aquï

Mobilització global.

Com cada any, s’espera una gran mobilització per a la Diada i ja se’n poden copsar algunes evidències, com que ja fa una setmana que s’han superat el miler d’autocars llogats a tot Catalunya.

També a nivell internacional, les diverses Assemblees estan organitzant les seves repliques en forma de punters humans. A Polònia ja se n’han representat a diverses poblacions i, ja n’hi ha confirmades de moment a una trentena de ciutats de tot el món, entre les que hi ha Berlín, Amsterdam, Nova York o la Mitad del mundo (Quito), entre d’altres.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.