25/04/2024
L´església, s´ha quedat petita, tanta gent que a l´exterior, hi havia més gent, hi havia pacients i no pacients, familiars i amics del malaurat metge,
Foto :Pere Sanchez
Foto :Pere Sanchez

Veïns i veïnes de Castellbell i el Vilar, de Monistrol de Montserrat i d´altres pobles de les rodalies, han assistit aquest divendres 28 de setembre, a l´església Sant Antoni mª Claret, al barri Borràs, de Castellbell i el Vilar, per dir un últim adéu al Dr Emilio Viudes Plaza, que va morir el dimecres 26, a la edat de 62 anys, i va exerci de metge al poble durant 33 anys.

L´església, s´ha quedat petita, tanta gent que a l´exterior, hi havia més gent, hi havia pacients i no pacients, familiars i amics del malaurat metge, així com l´alcaldessa i alguns regidors de l´ajuntament, que han volgut dir l´ultim adéu .

L´ofici religiós l´han oficiat pel rector de Santa Maria del Vilar, Mossèn Xavier, i pel prior del Monestir de Montserrat, Ignasi Fosas .

La Guàrdia Municipal, Mossos i Voluntaris de Protecció Civil, han realitzat tasques preventives, ja que era per suposat que l´acte seria multitudinari, com així ha estat.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.