19/04/2024

Text , fotos i Vídeo : Pere Sánchez

El passat dissabte 30 de gener, es va celebrar a la sala polivalent del Centre Cultural Joan Masats, una xerrada que va anar a càrrec de Santi Corella, on va explicar als assistents la seva dilatada trajectòria com a «Home Ocell«, acte que va estar organitzat de manera conjunta l’associació esportiva «Les Guineus» i l´Ajuntament de Castellbell i eSanti Corella xerrada 2016 1l Vilar ,

La xerrada va durar més d’una hora, suficient perquè els assistents poguessin escoltar atentament les paraules de Santi Corella, que per cert, era el segon cop que venia al nostre poble per fer una xerrada; el 2014 ho va fer per presentar «Next Stop Greenland» i aquesta vegada era per presentar el llibre i el seu documental «Frontera Límite» .

Res més començar l’acte, el president de l´Associació esportiva «Santi Corella xerrada 2016Les Guineus», en Domènec Grau, qui manté una gran relació d´amistat amb Santi Corella, va dir als assistents que era tot un honor tenir-lo present en aquest acte. Tot seguit, es va projectar un documental on es podia veure alguns dels salts que ha fet al llarg de la seva carrera esportiva de Santi Corella. En acabar la projecció, aquest va començar a fer la xerrada d’una hora de durada que va ser molt amena i a la vegada prou interessant que permetia conèixer de primera mà una experiència única de l’home ocell.

Santi Corella, va explicar amb tota mena de detalls, com saltaven des d’altituds altes i va dir que ell es l’únic que ha aterrat al pol Nord i al pol Sud, a més de travessar l’estret de Gibraltar amb les dSanti Corella xerrada 2016 3ificultats que hi havia, i també va recordar el salt de làngel que va fer a Veneçuela fa uns anys i que els assistents van veure en un altre documental al final de l’acte .

Corella va confessar que «hem de conèixer les nostres pròpies pors per poder superar-les, traspassar les pròpies fronteres i dur el cos i la ment allà on nosaltres vulguem».

L’acte va finalitzar amb un pica pica per a tots els assistents, al mateix temps que Santi Corella signava exemplars del llibre.

Vídeo de la conferencia integra

 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.