24/04/2024

ACTUALITZACIó dijous 13 Gener 13 :50

El ferit greu del Accident de Monistrol de Montserrat ocorregut aquest dimecres 12 de Gener al migdia, és un Ex regidor de ERC de Sant Salvador de Guardiola és tracta de Xavier Alsina actualment treballa com a advocat, el seu vehicle sinistrat va topar amb un martell barrinador que va caure accidentalment d’una maquina mini-excavadora que transportava un tràiler. Un vehicle i un camió que anaven al darrera del ex regidor es van veure implicats en l’accident , Xavier Alsina va resultar ferit greu i va ser evacuat en Helicòpter a L’Hospital Vall d´hebron de Barcelona on la seva vida esta fora de perill , els ocupants del vehicle i del camió van resultar ferits lleus un amb fractura al canell i l’altre amb ferides a la esquena. i van ser evacuats a L’Hospital Sant Joan de Deu de Manresa .

Durant dues hores es van fer tasques de neteja aixi com tasques de rescat , es van formar cues de dos km i els mossos va haver de habilitar rutes alternatives en ambdós sentits.
——————————————————————————————————————–
Als vols de 1/4 de dues del migdia del dimecres 12 de gener s´ha produït un accident al PK 14 de la C-55 al terme mpal de Monistrol de Montserrat en qual s´hi han vist implicats dos vehicles i un camió, com a conseqüència del mateix han resultat ferides dues persones que han quedat atrapades als seus vehicles una d’elles de gravetat i ha estat traslladada en Helicòpter del SEM a l’Hospital de Bellvitge l´altre ha resultat lleu amb el canell trencat i ha estat trasl.ladat a un Hospital de Manresa.

Els Bombers hi han estat treballant dues hores per tal de rescatar les dues persones ferides atrapades i com a conseqüència el Mossos d’Esquadra han fet pas alternatiu en dues direccions .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares