19/04/2024
la Sessió Extraordinària del Ple al Centre Cultural Joan Masats del Burés a les 20:00 hores. A l’ordre del dia es tractaren els 4 punts següents:

Text : TIna Barbero /Fotos Arxiu :Pere Sánchez

Ple Municipal 2016_17

Aquest dimarts 20 de setembre es dugué a terme la Sessió Extraordinària del Ple al Centre Cultural Joan Masats del Burés a les 20:00 hores. A l’ordre del dia es tractaren els 4 punts següents:

El Punt 1 tractà sobre l’aprovació de les línies fonamentals del pressupost 2017 mitjançant el Decret d’alcaldia 208. Ratificat per tots els regidors representants de les diferents forces polítiques. Tanmateix, el Punt 2 de l’ordre del dia contemplava   l’adhesió al codi ètic, referent a les bases reguladores dels procediments per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva, la qual fou ratificada per tots els presents.

piscines-2016El Punt 3 feia referència a l’aprovació de la sol·licitud d’un crèdit a llarg termini -10 anys- de 312.000 euros, més 175.000 euros d’ajut a caixa per part de la Diputació de Barcelona, per a la millora i remodelació de les instal·lacions de la piscina Municipal (Obres). Aquest projecte executiu s’exposà el dimarts 23 de febrer del 2016 en el Ple Ordinari municipal, on es comptà amb la presència de l’Enginyer Municipal Jordi Bosch, que explicà que  l’objectiu de les reformes és el d’adaptar les instal·lacions a les normatives vigents, facilitar i millorar el manteniment de la mateixes i promoure l’estalvi de recursos. El cost d’execució material contemplat al projecte  ascendeix a 328.774,16 euros i el d’execució de contracte a 487.603,97 euros. En  aquell Ple Ordinari – 23 de febrer del 2016- votaren a favor del projecte els regidors del PSC  mentre que els regidors de CDC i ERC s’abstingueren i justificaren  el seu posicionament per no haver pogut estudiar el projecte i no haver participat en l’elaboració del mateix. El darrer Ple Extraordinari del 20 de setembre de 2016 es  repetiren les mateixes votacions i justificacions.

Al Punt 4, el darrer de l’ordre del dia, es donà compte del Projecte “Els Serveis Socials més a prop” de l’Àrea d’atenció a les persones de la Diputació de Barcelona, adreçat a totes les persones majors de 80 anys residents a Castellbell i el Vilar i no usuàries de cap servei social. L’estudi avalua ítems tals com l’autonomia personal, lleure, la percepció de l’estat de salut, la situació de l’habitatge o coneixements dels recursos d’atenció social, entre d’altres. L’objectiu del mateix és ajudar a les persones majors de 80 anys  a continuar vivint a casa seva el màxim de temps possible..

Ciutadans assistents al Ple: 1

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.