25/04/2024

La IXèna edicció del Zitzi-Park , el salo de la Infancia de Castellbell i el Vilar, va reunir les expectatives creades amb una major partcipació d´infants , el salo que enguany presentava novetats respecte a altres ediccions , enguany no només s´ha fet a la Sala Joan Capri com de costum com eix central, si no que els organitzadors han volguts descentrelitzar i concentrar en altres llocs com la bbiblioteca Maria Malla, el Centre Civic de la Bauma i l´edifici jove Zitzania al Burés, per aquest motiu s´ha habilitat un microbus per l´ocasió.

De IXè Zitzi-Park

En cada Indret hi han hagut diverses ofertes de jocs infantild en que la mainada de totes les edads han fruit de valent , desde taules de tennis,Tallers de manualitats de Fanalets de fusta, jocs gegants, llits elastics , Maquillatge Poti poti. a la biblioteca entre 2/4 de 1 i 1/4 de dues del migdia és van explicar contes infantils .

De IXè Zitzi-Park

A la tarda hi hagué el gruix dels actes mes destacats , actuació del grup músic forma de l´escola de música , en el que els alumnes van ensenyar-nos els seus dots musicals amb petites peces nadalenques amb piano i percusió, seguidament hi hagué una bona xocolatada per agafar forces abans del caga tió bastoner , la veritat hi hague xocolata per tothom , ni una sola gota en va faltar.

De IXè Zitzi-Park
De IXè Zitzi-Park

El moment culminat que tancava la festa i que obria tot un regitzell d´actes nadalecs , “el cagatió bastoner ” la veritat els menuts amb pares inclosos van disfrutar de la festa amb els pallasos , amb una llista dels inscrits, es van comencar a cridar 10 nens per edats desde els mes petits fins als de 9 anys .

De IXè Zitzi-Park
De IXè Zitzi-Park
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares