25/04/2024

Les obres de la bauma a principis de desembre del any passat Foto arxiu : Pere Sánchez

La secció Local d’ERC de Castellbell i el Vilar/Marganell ha demanat a la Agencia Catalana del Aigua ( ACA ) una inspecció de la instal·lació elèctrica d´ENDESA que ha realitzat a la zona inundable de la bauma , la caixa en qüestió esta situat als números 5 i 7 del Carrer la Bauma .

Davant de risc d’inundació , els veïns van generar inquietud per el temor als talls de subministrament elèctric que hi pugui haver i que afectaria no només a la barriada si no al Borràs .

Segons operaris de l’obrà amb el permís és suficient  ja que no veuen cap perill ni irregularitat, pero segons ERC diu que l’ajuntament creu que ENDESA son experts i saben el que fan , cal recordar que l´Alcalde Agustí Navalles ja va dir en aquest diari digital que l’empresa no disposava de cap permís per fer obres ( Veure noticia rel.lacionada) , ERC afegeix que el tinent alcalde Josep Torras i un tècnic municipal han sabut trobar indicis de risc o perillositat per evitar donar els permisos de l’obrà.

Ara ERC s’ha posat en contacte amb l´ACA i aquesta ja ha dit que qualsevol obra a la llera del riu es de la seva competència , tot així faran una inspecció per comprovar si es compleixen totes les disposicions legals ,

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares