25/04/2024
Vista la dimensió global que va agafar la notícia, la companyia va decidir cancel·lar el deute, però tot i així, internet per molt que sembli fàcil, té els seus riscos.

Text : Pere Sánchez

 

 

Aquests últims dies , s’ha conegut la notÍcia difosa per molts mitjans de comunicació que un nen de 12 anys que toca trompeta a un grup musical d’un poble d’Alacant (coneguda pels famosos apartaments de l’1.2.3), va decidir penjar els vídeos que ell gravaba de la banda que actuava a Youtube i que l’empresa Google va reclamar 100.000€ per les visites, per haver contractar al producte «adswork» .

Tots nosaltres podem caure a la trampa a que som sotmesos, doncs resulta que la facilitat que ho va fer el nen amb l’ajuda d’un amic és tant evident, van veure que no li demanaven l’edat ni el DNI, però si el compte corrent, pensant-se que farien alguns calerons.

El fet que un fet així es produeixi precisament a internet, que avui dia es a l’abast de tothom, posa en evidència que les grans empreses tenen forats en els buits legals que a tothom podem caure a la trampa .

Això marca un abans i un després, cal pensar que si el Google va reclamar uns diners que evidentment eren seus per un error gravíssim propi de l’empresa en no posar les dades esmentades abans, segur que no hagués passat això, perquè no s’entén que sense un filtre que eviti als menors contractar un producte d’aquesta mena, encara ens dóna més inseguretat.

Finalment, vista la dimensió global que va agafar la notícia, la companyia va decidir cancel·lar el deute, però tot i així, internet per molt que sembli fàcil, té els seus riscos.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.