25/04/2024
Entre tots hem pogut enguany arribar a recaptar 931,07 €, que es destinaran a l’estudi de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Moltíssimes gràcies a tots/es!!!

Text : laura Novo Fotos : coordinadora d’ entitats per la marató de TV3 Castellbell i el Vilar

 

marcador-maratoCastellbell i el Vilar ha recaptat 931,,07€ aquest diumenge 18 de desembre del 2016, en els actes que s’han fet per la marató de Tv3 que aquest any va dedicada a l’ictus, lesions cerebrals i malalties traumàtiques.

Els actes van començar de bon matí, amb una caminada per l´entorn del poble, a l’estació de la renfe, han fet una breu aturada, on l’historiador local, en Joan Valls, ha explicat la història de l’antic tren cremallera a Montserrat; els participants han seguit per l’antic traçat fins a la Bauma i d’allà han retornat fins al Poliesportiu municipal, on es feien les activitats matinals.

Zumba, Capoeira, activitats de manualitats i parades de productes de segona mà.

Grup.jpg

Les activitats matinals al Poliesportiu,s’han centrat amb una demostració de Zumba i de Body combat, que les participants, tot i el fred que feia, han suat de valent. També hi ha hagut una exhibició de capoeira que ens han fet passar una molt bona estona a tots.

Mentre es feien aquestes activitats, els més menuts feien manualitats i han pujat a un inflable, també hi havia qui podia comprar productes de segona mà en unes paradetes que s´han posat; també s’han sortejat 3 paneres a traves d’una llumineta, a més hi ha hagut un inflable.

A l’exterior hi ha hagut una passejada amb un carruatge, en una petita ruta pels voltants del poliesportiu.

Carruatge.jpg

A la tarda les activitats concentrades al Mas del Puig (Vilar)

pastorets

Les activitats a la tarda s’han fet al Mas del Puig (Barri del Vilar), on hi ha hagut un concert de veu i piano, una breu representació dels pastorets, i els petits cantaires del Cor infantil La Formiga van interpretar unes nadales i també una cantada general.

Comunicat de la Coordinadora d’ entitats per la Marató

La Coordinadora d’entitats per la Marató de TV3 de Castellbell i el Vilar agraïm a totes les persones que al llarg del dia d’avui han col·laborat en els actes organitzats. A totes aquelles persones que han fet possible amb el deu esforç i temps l’organització del mateix. A totes les entitats i comerciants del municipi. Entre tots hem pogut enguany arribar a recaptar 931,07 €, que es destinaran a l’estudi de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Moltíssimes gràcies a tots/es!!!

Divendres 23, nova paradeta solidària amb productes de segona mà.

El proper divendres 23 al matí i a la plaça Barcelona, hi haura un petit mercat de productes de segona mà, tot el que es recapti s’anirà afegint als 931,07 euros recaptats aquest diumenge 18, destinats a la marató de TV3.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.