19/04/2024
Aquesta no és només una victòria per a ell, sinó per tot el poble, així ho voldria l’Emili, perquè Castellbell i el Vilar és un poble que quan cal, sap mobilitzar-se i d’això es tracta, un exemple que a partir ho haurem de seguir, perquè no només tenim un cas com l’explicat, n'hi ha altres perquè el poble ho necessita.
Text I foto d’ arxiu portada: Pere Sánchez
Aquest diumenge( 26 de Febrer pel lector), coneixíem a través d’un mitja de comunicació comarcal, la sentència d’un judici que van fer al malaurat Dr. Emili Viudes, que fa un parell d’anys, va ser retirat de la feina per un afer d’incompatibilitat.
 
La sentència ha quedat nul·la i al mateix temps, reconeix que no va cometre cap irregularitat, per tant deixa sense efecte la sanció que se’l va imposar, massa tard ha arribat aquesta resolució, doncs el conegut metge ens va deixar fa un any i mig i que recordem, va aixecar molta mobilització del veïnat com de pacients seus, davant del cap de Castellbell i el Vilar.
 
Va ser una mobilització (mediàtica) que recordem va aplegar tres-centes persones i que a més, en un ple, va rebre tot el suport dels grups municipals. Dos anys després, la resolució arriba massa tard, dic això, perquè a l’Emili el van tractar de manera injusta però que el poble, fins a l’últim dia de la seva vida, li va fer costat.
 
Aquesta no és només una victòria per a ell, sinó per tot el poble, així ho voldria l’Emili, perquè Castellbell i el Vilar és un poble que quan cal, sap mobilitzar-se i d’això es tracta, un exemple que a partir d’ ara.ho haurem de seguir, perquè no només tenim un cas com l’explicat, n’hi ha altres perquè el poble ho necessita.
 
Massa tard per l’Emili, però no massa tard per fer bellugar a tot un poble, com ho ha demostrat sempre.
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.