23/04/2024
La diada de Sant Jordi a Castellbell i el Vilar que s’ha celebrat el diumenge 23 abril, ha estat tot un èxit de participació sobretot als actes que s’han fet al barri de la Bauma.

Text i Fotos: Pere Sánchez

  • El gruix dels actes s’han fet a la Bauma
  • hi ha hagut també parades de roses i llibres al Burés i al Borràs.

    Diada Sant Jordi 2017_4

    La diada de Sant Jordi a Castellbell i el Vilar que s’ha celebrat el diumenge 23 abril, ha estat tot un èxit de participació sobretot als actes que s’han fet al barri de la Bauma.

    Aquest acte ha consistit en una fira de Sant Jordi que s’ha fet a l’aparcament de la Bauma, que ha estat organitzat per”l’Associació de Veïns de la Bauma”, on hi ha hagut diverses parades artesanals, de llibres i de roses, inflables i a més de diverses actuacions com la de Raül Beneitez, la coral infantil “la Formiga “amb la cantata que fa un mes la van interpretar al Kursaal de Manresa “Qui vol el llop” i finalment la companyia Traüt amb el seu carrocontes, ha escenificat “La llegenda de Sant Jordi” que al llarg del matí també ho han fet les dues places del Borràs.

    Diada Sant Jordi 2017_5.jpg

    Mentre hi ha hagut aquestes actuacions, s’ha fet un acte reivindicatiu per demanar al bisbat de Vic el manteniment de l’església de la Sagrada Família de la Bauma, la presidenta de l’entitat Maria Josep Sanjuan, ha estat l’encarregada de llegir el manifest, també hi ha hagut una botifarrada popular.

    Al Burés i al Borràs també hi ha hagut parades de Roses i llibres.

    Al Burés al matí a la plaça Lluís Companys,“l’Associació Amics i veïns del Burés”, ha posat una parada que a més de roses, també han venut diversos productes de l’entitat. A la tarda hi ha hagut inflables.

    Diada Sant Jordi 2017_1

    Al Borràs a una llibreria com cada any posa la seva parada de llibres i roses a la porta de la botiga, un altre establiment dedicat a la floristeria també ha posat la seva parada de roses de diferents formats i colors i que donaven vida a la festivitat de la diada.

    Diada Sant Jordi 2017_2
    A les places Valentí Puig i la de Barcelona també hi ha hagut parades de roses de diferents centres educatius com el SI Bages Sud, el Fedac de Sant Vicenç de Castellet que amb la recaptació estarà destinada als seus respectius viatges de fi de curs. Els Bastoners també hi han posat una parada amb productes de l’entitat.

Diada Sant Jordi 2017_6.jpg

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.