25/04/2024

Text i Fotos:Ses Bages Sud

L’Empresa manresana Autocars Eos Fors Fortuna, ha deixat penjats, el darrer dia de curs, a prop d’un centenar d’alumnes de l’institut Bages Sud.

El centre educatiu de Castellbell i El Vilar havia planificat dues sortides per al darrer dia de curs escolar, dimecres 21 de juny. Els alumnes de primer cicle havien concertat unes activitats al park temàtic JUNGLE TREK de Tamarit, mentre que els alumnes de segon cicle d’ESO havien d’anar al Canal Olímpic de Castelldefels. Per a realitzar el transport d´aquestes sortides, el passat mes d’abril  van reservar un parell d´autocars a la companyia Autocars Eos Fors Fortuna (Autocars Fernández) de Manresa.

Aquest matí, després d’esperar durant més d’una hora, l’empresa d’autocars no  s’ha presentat i no ha donat cap mena d’explicació als responsables del centre.

Malgrat que des de la direcció s’ha intentat contactar reiteradament amb l’empresa, aquesta tan sols ha respost a la primera trucada dient que es tractava d’un simple retard. Després no ha contestat cap més trucada. Una hora després, els responsables del centre han intentat cercar una alternativa amb d’altres agències, però no han pogut trobar cap autocar disponible. Per aquest motiu, s’han vist obligats a cancel·lar l’esperada sortida i a informar els familiars dels alumnes.

Els responsables de l’Institut emprendran mesures legals contra l’empresa Autocars Fernández.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

1 thought on “​Un centenar d’alumnes d’un institut de Castellbell i el Vilar, tirats a la cuneta

  1. Quina vergonya, mà dura contra els responsables del autocar.
    Els Alumnes del Institut, ja fa temps que amb la tota ilusio del món preparant aquesta magnífica excursió de final de curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.