25/04/2024
Castellbell i el Vilar va dir prou a les actituds repressives dels cossos policials que es van fer a diversos municipis del Bages i a Catalunya.

Text i foto: Pere Sánchez

Aturada pel pais oct 2017_1

Castellbell i el Vilar va dir prou a les actituds repressives dels cossos policials que es van fer a diversos municipis del Bages i a Catalunya.

En més de 24 hores, hi va haver una concentració davant de l’ajuntament, una sessió plenària i també es van afegir a una aturada de país per protestar contra la repressió policial.

Dilluns 2 d’Octubre, a les 12 del migdia, hi va haver una concentració davant de l’Ajuntament, amb centenar de veïnes i veïns del poble que van protestar pels fets succeïts el dia anterior durant la celebració del referèndum de l’1 d’Octubre; en aquest acte es va tallar durant uns minuts el trànsit en un tram del c/Joaquim Borràs. L’Alcaldessa va llegir un manifest de condemna.

Aturada pel pais oct 2017_2.jpg

Sessió Plenària a la tarda.

L’ajuntament de Castellbell i el Vilar, vist els fets succeïts el dia anterior a municipis bagencs i catalans, en la que forces policials espanyoles van efectuar carregues policials indiscriminades contra la gent, es va veure obligat a fer una sessió plenària d’urgència a la tarda, a la sala de plens, amb un únic punt de l’ordre del dia en la que es condemnava els fets i es demanava la dimissió del President del Govern, Mariano Rajoy .

Dimarts 3 d’octubre, aturada de país.

Durant tot el dia, el poble de Castellbell i el Vilar, es va afegir a l’aturada de país, que organitzava “Taula per la democràcia”. La majoria de comerços van tancar portes, tot i que hi va haver servei d’urgència com els forns de pa, només un va estar tancat tot el dia.

Els bars van quedar oberts tot el dia, l’Ajuntament va funcionar amb serveis mínims i els centres escolars van tancar tota la jornada.

 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.