01/12/2020

L´inici de les vacances escolars coincideix amb la fira d´intercanvis de libres i poesies a Castellbell i el Vilar

El passat divendres 15 d´abril coincidint amb l´inici de les vacances escolars de setmana santa. A la Plaça Esteve Biosca és va celebrar la Fira d´intercanvis de Llibres i poesies que cada any se celebrava per sant Jordi i que enguany aquesta diada cau en dissabte de Gloria , s´ha avançat la fira per no coincidir amb les vacances .

A les 5 de la tarda és va donar inici a la fira , les parades ja estaven a punt, i els escolars ja sortien dels diferents centres escolars del poble, a partir d´aquells moments és van desenvolupar diferents activitats relacionades amb la fira, Oriol Garriga va explicar un conta contes als menuts i seguidament hi hagué l´entrega dels premis del concurs de poesies 2011 que han estat per les següents persones :

Categoria 1A: Martí Flores Serra, amb el poema Visc a Castellbell i el Vilar
Categoria 1B: Sergi Santamaria Farguell, El problema obscur
Categoria 2: Jonathan Ranniko, 21 de marzo primavera
Categoria 3: Desert

A més hi va haver un burro mecànic que va fer les delícies dels nens i nenes de Castellbell i el Vilar , tot i que hi havia nuvóls amenaçadors en cap moment va ploure i van poder celebrar la fira amb absoluta normalitat .

Fotos Aj Castellbell i el Vilar

Els Botiguers posaran parades el dia de San Jordi

La diada de Sant Jordi d´enguany fa que algunes botiges dedicades a la venda de llibres i a la floristeria , ja porten dies preparant la diada de Sant Jordi , els botiguers asseguren que dissabte posaran les habituals parades de llibres i roses com un Sant Jordi normal tot i la excepcionalitat del dia que coincideix amb el dissabte de gloria.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: