24/04/2024
Senzillesa i concreció són dues característiques positives del llibre, el concepte i l'escrit del qual és de Roger Zanni és vital per donar al llibre aquest ritme fresc, dotant d'un color atractiu i de dinamisme les petites situacions que mostren les il·lustracions.

Per Sergi Portela / ClijCat / AMIC – AMIC

Per als més petits Títol: Ai, la Tina! Autor: OLID, Bel Il·lustrador: Roger Zanni Editorial: Combel

img_20171017174623

Ai la Tina! és un petit llibre pensat per als més petits, amb el qual Combel canvia la cara a la seva col·lecció «Cavall» dividint els volums en tres categories segons l’edat dels lectors: «Arri, tatanet», «Trot» i «Galop». Aquest llibre està classificat com a «Arri, tatanet», és a dir que, segons l’editorial, és per als que encara no són capaços de llegir.

Senzillesa i concreció són dues característiques positives del llibre, el concepte i l’escrit del qual és de Roger Zanni és vital per donar al llibre aquest ritme fresc, dotant d’un color atractiu i de dinamisme les petites situacions que mostren les il·lustracions.

Per a qui ja comenci a llegir la lletra de pal, la repetició permetrà la consolidació necessària de l’aprenentatge de les lletres.

El format –quadrat, amb les puntes arrodonides i pàgines fortes de cartó– és apte per als més petits, que el poden manipular bé.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.