19/04/2024

Han hagut de Passar 15 anys des de la última vegada que el Centre d´esports Castellbell i el Vilar visqués un ascens de categoria , molts anys sí, potser si estiguesim al principi de temporada  no se si firmariem  aquesta situació , no més puc dir  que de un any a l´altre , moltes coses han canviat i és ben cert  que la temporada passada el club va acabar sent cuer  amb un equip de circunstacíes enguany un nou equip ha fet realitat el somni  .

De Campions 08-09
De Campions 08-09

El titol de lliga va arribar pero , el dissabte 4 d´abril , una jornada en la que el C.E Castellbell tenia jornada de descans , només  un empat o una derrota dels del Pont de vilomara que anaven segons a la taula clasificatoria  els farien campions de lliga,i vet aquí l´empat és va produir i els carrers de castellbell va avançar la diada de rams van sonar els claxons dels vehicles pels carrers del poble.

La festa però va arribar el dia 18 d´abril , hi habia jornada de lliga front a la penya sevillista , un partit sense trascendencia i que per cert va acabar en golejada , un regal més per l´afició tot i que el temps no va acompanyà massa  ( hi hague mitja entrada )  per cert que la minsa pluja va deixar de fer acte de presencia en acabar el partit.

Per cert que abans del partir hi hague el  passadis d´honor dels campions , els jugadors de la penya sevillista  es van formar en dues fileres i seguidament  van sortir els gudadors del C.E Castellbell que van rebre una calurosa ovacio tant dels Jugadors de la sevillista com dels afecionats castellvilarencs.

De Campions 08-09
De Campions 08-09

Un cop finalitzat el partit  tot va esclatar en una gran festa. els jugadors van anar a buscar correns el cava per remullar a tot el que trobava pel seu pas i to seguit el primer objectiu a trobar era el president del club el Sr Huesa  i al entrenador del club, que el van portar als vestidors per portar a les dutxes  on van ser mullats totalment vestits , és dona  la casualitat  que l´Alcalde Josep torras va entrar als vestidors per felicitar als jugadors  per sort no va ser mullat perque la festa als vestidors estava arrivant a la seva fí .

De Campions 08-09
De Campions 08-09



Els jugadors van pujar en dos camions  per seguir un homenatge per tot el poble, des del camp Municipal  passant per les tres barriades del poble, alguns aficionats amb els seus propis vehicles els van seguir i amb el pas lent de la caravana blava la cua  va ser curta sense produir-se incident remarcables, els jugadors  van saltar , cantar  etc etc. era el seu dia i Castellbell i el vilar no oblidara aquesta festa dels campions la temporada vinent toca  l´apasionant Castellbell Marganell  .

De Campions 08-09
De Campions 08-09
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares