19/04/2024
Com a repulsa a tot tipus de violència, sigui quina sigui, l'exercís qui l'exercís, i qui la pateixi. Per això donem suport als familiars, amics i veïns de la víctima

Text i Fotos: Pere Sánchez

Concetració minut de silenci_1.jpg

Aquest divendres 29 de juny a la tarda, el poble de Castellbell i el Vilar va fer un minut de silenci en memòria de la Maria, la dona que el dia abans va morir assassinada brutalment per la seva jove que va ser detinguda pocs minuts dels fets pels Mossos.

Davant de l’Ajuntament s’ha fet la concentració convocada pel CDR i que hi ha assistit una vintena de persones, la majoria dones, La regidora d’ERC, Núria Martorell, va manifestar a través d’aquest mitjà, que la concentració es va fer “Com a repulsa a tot tipus de violència, sigui quina sigui, l’exercís qui l’exercís, i qui la pateixi. Per això donem suport als familiars, amics i veïns de la víctima”

Al vespre, al Centre Cultural Joan Masats, a on hi ha actualment la sala de plens, també es va guardar un minut de silenci. L’Alcaldessa Montserrat Badia, va donar unes breus paraules de repulsa pels tristos fets i donant suport als familiars de la Maria.

Concetració minut de silenci_2

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.