25/04/2024

El passat diumenge dia 8 de maig, l’AMPA de l’escola pública Jaume Balmes va organitzar la primera matinal de bricolatge, amb l’objectiu de passar una jornada de convivència entre petits i grans i a l’hora, millorar algunes coses de l’escola que els últims anys s’havien anat deteriorant, degut a la poca inversió econòmica per part de l’actual equip de govern que hi ha al Consistori. Aquesta jornada, també ha servit per sensibilitzar als nens i nenes de l’escola, sobre la importància de prendre cura de les coses que hi ha al recinte, així com la d’aportar el seu granet de sorra per millorar-les. Algunes de les tasques que s’han portat a terme han estat : refer l’hort, plantar flors i plantes al talús del pati, folrar llibres de la biblioteca, pintar un gran grafit en una de les parets del pati, repassar de pintura un dels murals ja existents i pintar jocs tradicionals al terra, així com repassar de pintura de les pistes esportives de bàsquet i futbol.
La jornada es va desenvolupar durant tot el dia, i només va haver-hi un “quit-cat” per recuperar les forces, a l’hora del dinar, servit a la mateixa escola, i preparat pels mateixos pares i mares. L’experiència ha estat molt positiva i de ben segur que al curs vinent s’intentarà repetir.


Des de d’aquestes ratlles l’AMPA vol fer un especial agraïment a totes les famílies que hi han col•laborat, per la bona feina que s’ha fet i dóna les gràcies a les mestres que hi han pogut assistir, així com al Consistori, per la seva petita aportació. També agraïm a Calsina-Jardiners, al Sr. Javier Benítez (l’artista del grafit) i a l’empresa que ha facilitat la pintura pel grafit, la seva aportació.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

28 thoughts on “Primera matinal de bricolatge al CEIP Jaume Balmes de Castellbell i el Vilar organitzada per l´AMPA

  1. Només voldria imaginar-me per un moment qué hauria passat si la Matinal s´hagués fet en etapa no electoral. Hauríem anat els mateixos pares i mares? Segurament sí!!!!!. I els altres que tants prejudicis tenen amb; qui ha fet les coses, com i per qué, haurien anat ??? Jo sincerament i veient els comentaris que es fan desde que es va portar a terme la Matinal, ho dubto. Crec que les crítiques serien altres i que també hagués semblat malament la proposta. Ara la excusa són les eleccions i una pancarta , però segur que s´inventarien d´altres excuses per justificar la falta de assisténcia. Jo reclamaré on tingui que reclamar, les millores que s´han de fer a la escola, però mentrestant es barallen per qui o farà millor en el futur i qui ho ha fet malament fins ara, aniré a les matinals que calgui per millorar-la . I sincerament tant de bo si es tornés a fer alguna, es fes amb tanta netedat com aquesta , en la que per molt que ho volguin disfressar, no va haver-hi cap moviment electoral. Una forta abraçada als pares i mares que van assistir.

  2. sergi, el teu comentari es lo millor que he llegit i que haurien de llegir tots els pares, mares, mestres i alcaldableS !!

  3. No Carlos,aquí nunca hay ninguna seguridad y tú lo sabes bien, y de verdad que relajada estoy no sabes cuanto, y como bien dices, todos tenemos derecho a opinar, yo también.

    Saludos.

  4. Una salutació a tots aquells pares que vam anar a desinteresadament a fer un bé per l’escola dels nostres fills, només dir que ha sigut una iniciativa de l’ampa oberta a tothom, i així com hi va venir una mare que resulta ser alcaldable,que com a mare te tot el dret, i han altres alcaldables que també i tenen fills, o segons de llista que hi tenen nets, o més i tot, alcaldables que deuen considerar l’escola es de tant baix nivell que ni tan sols els porten i han triat una altre escola per portar els seus fills. Durant la matinal es va treballar de valent (el que el nostre físic ens permet) per fer més agradable l’estada dels nostres fills. També dir que en cap moment vaig sentir cap comentari fent campanya de res, i que la pancarta va ser penjada per unes persones sense que la majoria en tinguessim constancia, i amb això no vull dir que no hi estigui d’acord, però jo la meva opinio la donaré el proper 22 de maig a les Urnes. I que si algú crítica que segons qui ho ha fet per fer campanya doncs ja m’hagués agradat veure que tots els grups fent campanya per un bé de fututr com es l’escola, però es més fàcil xerrar que doblegar l’esquena.

  5. Me parece muy fuerte todo lo que se dice por aqui.primero no se a aprobechado nadie de nadie,los que me parece mas fuerte esque la gente que no asistio son los que mas critican sin saver que paso o no paso,primero la pancarta no la pintaron los niños,no se ni de que hablais ,los que hablan tanto son los que dan los palos de ciego,siendo sinceros aqui todavia nadie a echo nada por el colegio ni ahora ni antes,lo que hay que ser un poquito mas humilde y no opinar de cualquier manera de una cosa que se hizo con toda la mejor intencion y yo no defiendo a nadie pero la persona que estais mencionando vino en calidad de madre cosa que otros tienen a sus hijos hay y no asistieron,eso si que me parece vergonzoso.

  6. No m’ho puc creure. No dono crèdit al que he estat llegint fins aquí. Quines ments mes complicades i malpensades!!! Ara resulta que si algú està ficat en política, ha de deixar de ser persona, o pare, o mare, o veí, o el que sigui!!! Jo no vull anar per la vida pensant malament de tothom! Diuen que “se piensa el ladrón que todos son de su condición”…, però jo encara tinc l’esperança de creure que les ments sanes existeixen!!! No penseu que soc inocent, soc només algú que vol una societat millor.

  7. Parece ser que en las colaboraciones de Calsina-Jardiners, hay una conducta un tanto bipolar saturada de grandes dosis de cinismo.
    Si bien este año para la matinal, han sido generosos y desinteresados, no lo fueron así hace un tiempo cuando no tuvieron ningún reparo, en arruinar el sistema de riego que nuestros hijos usaban en el proyecto del huerto escolar. Haciendo oidos sordos de las reclamaciones que hubo por parte de la dirección de la escuela.

  8. Querida Ana, todos estamos en nuestro derecho de opinar!! Relajate, que tienes segun tu…4 años para quemarte.Y ya que estas tan segura,desearte por adelantado mi mas enhorabuena

  9. FELICIDADES a todos los participantes del Domingo, yo no tengo hijos en este colegio,pero de haberlo sabido hubiera colaborado con los asistentes,
    Ah !! por cierto, los que arriba critican la postura de la alcaldable( por ser quién és, o por ser una competencia dura de roer en estos días cruciales para la poltrona del ayuntameinto )en lugar de criticar todos sus movimientos, porqué no ayudais a mejorara las cosas poniendoos a currar como ella hace? está mejor dejarse ver como un Señor sin manchanse las manos haciendo fotos verdad?

  10. Jo a l’igual que el Pere no em crec la manera fàcil de fer crítica que teniu alguns. ja fa anys s’hagues tingut que celebrar una vegada a l’any aquesta matinal i espero que sigui el que sigui el proper alcalde no es deixi de celebrar, que l’ajuntament hi col.labori i participi .
    A més qualsevol pare de l’escola podia participar a la matinal , i la montse no és la unica alcaldable mare a l’escola

  11. ¡¡Estic llegint i no m’ho puc creure!!
    Amb tanta negativitat, poca cosa farem en aquest poble.
    Confirmo que la matinal va ser ben neta, va sorgir així, i que…….
    Som pares que volem una escola millor.

    Es va invitar a diferents institucions, Pares, Mestres, Ajuntament, AMPA etc.
    Poca gent va venir…..?
    Però ara tot hom es bo per criticar. ! !

    Vull enviar una salutació a tots els pares que van participar a la matinal.
    “ Endavant valents i no permeteu que ningú us enfonsi la moral”
    ( Sou fantàstics i això no ho esborrarà ningú )
    Agradi o no agradi…

  12. Sra. mi hijo va cada dia a la Escola Pública Jaume Balmes, y la verdad sea que de deplorable nada de nada. Está como todas las escuelas que tienen más de 30 años.
    Además le manifiesto que la Escola no se ha estropeado en 4 años, a esta Escola asisten niños y niñas muy normales. Esta Escola no es un campo de batalla para estar destruida.
    Tiene toda la razón de los 2 sueldos de estos Alcaldes, ¿pero se ha parado a pensar de los sueldos de los funcionarios que tenemos y no hacen nada por falta de trabajo? esos sueldos los pagamos todos y nadie dice nada al respecto, hemos de ser más coherentes y no dejarnos llevar por fines partidistas
    Sra. de la forma que Ud. se expresa, con todos mis respetos, creo que intenta lanzar un mensaje electoralista.
    Que tenga un buen domingo.

  13. Res,res…deixeu-vos de tonteries.El passat diumenge es va fer una bona feina i sense haver-hi cap rera-fons polític (i menys,per part de la persona a la que s’intenta acusar).
    Un grup de pares i mares vam decidir fer el què vam poder per donar una empenta a l’escola; l’escola de tots els nostres fills i filles, l’escola on i posen els peus cada dia més de 300 persones i que lamentablement està en un estat deplorable, degut a la poca inversió que si ha fet actualment. Potser,si en comptes d’haver estat mantenint 2 sous de gairebé 3000 euros al mes dels alcaldes durant quatre anys, s’hagués invertit més en l’escola,no hi hauria aquesta mala maror…

  14. Qui utilitza els mitjans d’un escola i segons diu la “sole” són un comitè de pares i la candidata ho desconeix, està molt malament. Dubto molt que la candidata no sabés res de tot això, el que passa que ha patinat sense adonar-se i s’ha donat un fort cop. Un error el té qualsevol. No diré noms però una família molt coneguda de Castellbell i el Vilar són gairebé tots “TREBALLADORS MUNICIPALS”

  15. joan i pancarta: la pancarta la van pintar uns pares en petit comite… I no precisament la de qui parleu, mes aviat jo diria en contra del seu desconeixement i voluntat. Qui va pintar la pancarta ?? De qui va ser idea ?? Au vinga, aneu dient noms !!

  16. i jo pregunto , si d´aqui a un any l´AMPA ho torna a fer i un dels alcaldables que no hi surt a la foto hi assisteix , que direu els que critiqueu a la candidata ? clar ho comprenc heu de defensar els vostres interesos si no malament a rai com deia el baró de coubertain el més important no és guanyar les medalles si no participar-hi .

    apa que prengueu una vicodina que arriba una setmana molt dura .

  17. Que a uns nens i nenes els facin pintar una pancarta, perfecte, pero que una de les persones que ha col laborat amb ells és membre de l’AMPA i alhora és la candidata d’un partit polític de Castellbell i El Vilar, es molt vergonyós. Com a pare em sento avergonyit i utilitzat de que persones que volen representar a un poble manipulin a nens per a fins propis. Ara ja no valen excuses, el dany està fet i les possibles correccions no tenen cap valor de credibilitat.Tenia fe en aquesta persona però crec que és una …////….. i només busca el seu benestar.
    Gracies per obrirme els ulls.

  18. Meravellós treball el realitzat el passat dia 8 a l’Escola Pública Jaume Balmes, però molt trist que una alcaldable que surt a la foto utilitzi als nens per a fins polítics i de partit. Aquestes persones han de tenir molta cura amb el que fan ia qui utilitzen perquè és una cosa molt greu, els nens són nens i prou. A més ha de saber aquesta Sra que vivim uns temps difícils i que tots els estaments han d’estrènyer el cinturó, incloses les Escoles i no han d’aprofitarse per treure partit electoral. Els nens jugar i els polítics al senat. Sra no faci servir més a bones persones per al seu benestar, se li està veient el llautó i els pares estem cansats de somriures i bones paraules, li recordo que són temps molt difícils i tots hem de col.laborar perquè tots ens necessitem i hem de lluitar per un poble que està agonitzant i vostè no ho veu o no vol verlo.La demagògia és el més fàcil. Li desitjo molta sort.

  19. Per mi ‘alcaldable’ es refereix a TOTS els candidats. Qui vulgui veure més enllà…
    Deixant de banda el tema de la pancarta, què opineu sobre que l’ajuntament hagi posat els llums del pati després de 2 anys de demanar-ho just 20 dies abans de les eleccions. Com en diríeu d’això?

  20. No em cou la veritat por que no tinc responsabilitats en aquest tema. No m’agrada quan es manipula o polititza els temes, en aquest cas, l’escola. Si es corregeix l’error, em sembla bé i estic d’acerdo amb Papi. Fins i tot que es mantingui la pancarta després del 22 de maig. Personalment, penso que cal mantenir les escoles el més dignes possibles perquè alumnes i mestres treballen en les millors condicions possibles

  21. a vegade les veritats “couent” i no agraden, pero es la veritat. Totalment d’acord de que tornin a fer la pancarta ben feta i que possin ALCALDABLES, si us plau.

  22. Dient que falta una S, s’intenta arreglar, però quan tot seguit es diu que “els actuals no han fet res” sembla que s’intenta “escombrar” a una altra banda. Resumint i respectant altres opinions, penso que ha estat una bona idea de no haver estat per aquesta pancarta, que per cert, es podria retirar tenint en compte que té aquest error (falta una S)

  23. a la pancarta hi falta una S. Havia de dir alcaldables. En definitiva es demana als “posibles” candidats que facin mes que els actuals, ja que aquests han fet poca cosa, per no dir res.

  24. Estic d’acord amb vosté, Cristo. Esta molt be que l’Ampa pinti l’escola, però sembla que sigui una cosa politica perque s’ha fet ara i la alcaldable surt al mig de la foto. No m’asembla be aquest interes. La campanya de les eleccions no hauria d’entrar a l’escola.

  25. Bona idea, però que …
    Hauria estat perfecte si no és per la pancarta de l’última foto. No tindria res a dir si aquesta reivindicació fos en qualsevol altre moment, però en època d’eleccions i amb una candidata a l’alcaldia dins de l’Ampa, ¡¡ espatlla una mica la idea!! que, repeteixo, em sembla excel lent.

  26. Felicitats als Pares , Mares i Alumnes de l´escola ¡¡¡¡¡

  27. Una experiència molt bona. La família tenim ganes de repetir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.