19/04/2024
Entra i sabràs com va anar el concert.
Text : Pere Sánchez
Fotos: Aj de Castellbell i el Vilar
Aquest diumenge 15 de juliol, Montserrat, va ser el punt d’arrencada de la 39ena edició del Festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre.
La Basílica de Montserrat, es va omplir de gom a gom per escoltar els nois i noies cantors de Salzburg.
Les primeres fileres van ser ocupades per als socis de la Capella de Música Burés, i la resta, per gent vinguda d’arreu que van escoltar aquestes angelicals veus.
El cor mixt, van interpretar cançons religioses, que el públic va aplaudir i que van ser uns cants d’agraïment cap a la Moreneta.
El Festival, continuarà aquest dimarts amb dos concerts el primer tindrà lloc al saló del tinell del Castell de Balsareny amb l’actuació del Cor Lerania sota la direcció de Jordi Noguera i que serà un “un concert espiritual” amb cançons de: Gesulado, Mendelssohn i Brahms.
 
i a les 10 del vespre al Casino Burés de Castellbell i el Vilar, comptarem amb la presència d’un cor molt conegut pels amants del Festival, ja que hi ha actuat diverses vegades al nostre poble. De fet, un dels seus cantaires d’aquest cor va conèixer una cantaire de la capella i es van casar, es pot dir que aquest cor va deixar molta empremta al nostre Festival.
El cor del qual en parlem és sens dubte El cor Universitari de Santo Tomàs, que dirigeix també per un vell conegut pels seguidors del festival, es tracta de Fidel G Calagang Jr. 
Cor de nois i noies de Salburg2018_1Cor de nois i noies de Salburg2018_2Cor de nois i noies de Salburg2018_3

 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.