25/04/2024

La plaça sant Domenec de Manresa es convertirà aquest divendres a la tarda en un lloc de concertació de manresans i bagencs indignats per la situació d opresió i precarietat que vivim .

A traves de Facebook i twitter un grup de presones ja han comemçat a reunir gent com en altres indrets de catalunya i del estat , el hastag del Twitter #Manresaindignada i el de facebook el de tarahir de manresaindignada on ja hi ha més de 70 membres

“El moviment del 15-M ha demostrat que la indignació pot canalitzar-se a través de la mobilització pacífica i conscient dels problemes que ens enfrontem com a societat. La resignació s’ha quedat i s’ha de quedar a casa, i la ràbia com a violència, també. Primerament, foren les revoltes àrabs reclamant democràcia, llibertats i polítics honestos. Tot i que estem lluny de la situació de repressió d’aquells països, la nostra democràcia, i més sota la crisi que estem patint; no sembla pas ser la més adequada. Un sistema polític, suposadament democràtic i representatiu, sota dictadura econòmica, és una farsa. Com aquesta crisi que estem patint. Gran banquers i polítics d’alt standing són dues cares de la mateixa moneda.
És per això que les manifestacions i acampades de Barcelona, Madrid, Lleida i Sevilla són un exemple, de que també al món occidental, el futur negre el volem i podem canviar, i ho volem fer entre tots. Pacíficament i amb valentia.
Perquè no ens resignem i perquè creiem que un Altre Món Ja és Possible, mobilitza’t!El divendres a les 20.30h hi haurà la primera concentració de la #manresaindignada! a la plaça Sant Domènech, que l’anomenarem Taharir de Manresa, si així ho considereu oportú. Per agrair als àrabs les seves protestes.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

1 thought on “Les protestes que viu el pais arriba al Bages

  1. Retallades socials, justícia social, …. i manca de confiança en els polítics i els sindicats. Aquest moviment hauria de forçar un replantejament total del sistema, però molt em temo que el sistema te recursos per tot. No obstant, les coses sempre les han canviat uns pocs. Potser s’està creant una consciència nova que arrelarà. I les forces d’esquerres paràsites del sistema potser reaccionaran. Els joves i els intel·lectuals sempre han estat el motor dels canvis. L’època s’ho mereix. I si participem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.