19/04/2024

Foto : Catpress

L’ExpoBages 2011 ja és una realitat al Palau Firal de Manresa amb una oferta que supera els 150 expositors. Aquest migdia la 31a edició del certamen ha obert portes i ha començat a caminar amb el tradicional acte protocol·lari d’inauguració. Ajudar a fomentar la dinamització econòmica de les petites i mitjanes empreses i comerços de la comarca és el principal objectiu de la fira multisectorial d’enguany que manté com a plat fort l’oferta relacionada amb els àmbits de la gastronomia, el comerç, la moda i l’automoció. La fira presenta un programa potent per renovar el seu poder de convocatòria en un any en què s’estrena el nou espai de la primera planta del Palau Firal.

Fira en constant evolució

En l’acte d’inauguració d’aquest migdia, el president del comitè executiu de Fira Manresa, Pere Casals, ha explicat que l’ExpoBages ‘reinventa constantment els continguts per mantenir l’interès del públic i aquest any en tenim bons exemples amb la trobada d’intercanvi d’emprenedors, l’assistència d’empreses que treballen en el sistema de cooperatives i les activitats en el camp de la solidaritat’. Casals ha destacat que ‘el comerç de la ciutat ha de treballar amb consens un cop definit el model comercial de Manresa i que noves iniciatives com la Fàbrica Nova s’han de veure com una oportunitat i no com un perill’.

El president de la comissió organitzadora d’ExpoBages, Llorenç Juanola, ha donat les gràcies a tots els expositors ‘pel seu suport i per confiar en nosaltres un any més’ i ha reconegut que ‘la fira fa goig i que manté la seva capacitat per atreure les empreses’. Per la seva part, el director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, ha volgut destacar que ‘Catalunya és un país capdavanter en l’activitat firal’ i que ‘l’ExpoBages és un referent a Catalunya i és un motor per a l’activitat de les comarques centrals’.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.