25/04/2024
Entre i llegeix l'arribada dels Reis d'Orient a Castellbell el Vilar

Text: Pere Sánchez
Fotos Burés: Pere Sánchez
Fotos Borràs: Laura Novo

FOTOS: BAUMA: AJ. Castellbell i el Vilar

Un any més, com cada 5 de gener, els Tres Reis Mags d’Orient van arribar a Castellbell i el Vilar, amb un gran castell de focs artificials que, aquest cop com a novetat, es va fer des de vora el riu; però això sí, sense amagar la màgia que il·luminaria els reis, baixant des de l’ermita de Sant Vicenç de Castellbell.

Els reis, patges i el seu seguici, van arribar puntuals al Burés, on van ser rebuts per molts nens i nenes, acompanyats de pares i familiars. A dins del casino Burés, el President de la Capella de Música Burés, Josep Torras, va fer un breu parlament i seguidament, va començar el ritual del repartiment dels regals als nens i nenes que van ser cridats.

Tot seguit, es van desplaçar fins al Borràs, on també hi havia molts nens amb les seves famílies. El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Ferran Valdés, va llegir un petit discurs de benvinguda i, seguidament, el repartiment dels regals.

A les 10 de la nit van fer acte de presència a la Bauma, en un ambient molt oriental. Els reis també van tornar a rebre una càlida rebuda a aquesta barriada que, per una nit, va ser molt màgica i ple d’encant i molts nens i nenes van poder marxar a casa amb un bon somriure i el regal que van demanar a la carta als reis.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.