23/04/2024
Vols saber més? Entra i informa't.

Text i Fotos: Lilian Hayden Aceituno.

Fotògrafa: Lilian

Estic cansada de tanta hipocresia. Des d’aquest diari vull denunciar públicament a Ines Arrimadas, per la seva ineptitud política i la seva falta de raó; denuncio públicament les accions parcials que estan duent a terme els jutges en el judici de la vergonya contra els presos polítics.

Denuncio públicament al president del govern espanyol Pedro Sanchez, Albert Rivera, Ciutadans, partit polític de dretes, amb tendències neo feixistes.

Estic cansada de tanta merda, ja prou!!!.Denuncio públicament a membres de la PAH que engreixen els seus budells amb el dolor de persones sense la mes mínima intencio d’ajudar-les i des d’aquí, faig una crida a totes les PAH de Catalunya i Espanya, perquè acabin amb aquesta situació. Una persona que es queda sense recursos, sense un sostre, busca resposta, busca ajudes, perquè si un organisme com la PAH no dóna aquestes respostes “apaga i vámonos”

Denuncio als policies nacionals, locals i guàrdia civil per la seva rapidesa en atacar el poble català, per matar indiscriminadament a un gos que no va fer cap altra cosa que defensar al seu amo, denuncio l’abús policial i feixista cap al poble català.

Així estan les coses, així les explicaré i així les explicaré: ben clares.

Denuncio als mitjans de comunicació espanyols per entorpir la tasca periodística d’altres mitjans, per mentir, enganyar, sabotejar les notícies.

Seguiré informant i denunciant, en breu…

Fotògrafa: Lilian
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.