25/04/2024
Llegeix Aquesta editorial....

Text: Pere Sánchez

Doncs sí. La campanya per les municipals ja ha començat i no ens hem adonat, resulta que és cert, perquè, mireu, sabeu quin dia comença oficialment? Doncs el dia 10 de Maig, si senyors, i queda encara molt, oi que sí?.

Resulta que dimarts comença el període electoral que acaba a les 12 de la nit, del 26 de Maig; durant tot aquest temps, les candidatures han de presentar les llistes a la Junta electoral de Zona, després es publicaran al BOE, rebran instruccions de la JEZ, entre altres coses.

Però no venia a parlar d’això, resulta que fa dies que l’ambient electoral ha pujat uns graus (almenys aquí a Castellbell i el Vilar) i espereu, que encara pujaran més, pot ser que vinguin tempestes amb calamarsades i tot o potser no, miri som com els homes dels temps, mirem els mapes d’aquells que mai encerten però gairebé ens aproximem.

Aquests últims dies arran d’una sentència favorable a SOREA (si els de les aigües que miren els nostres comptadors) ha destapat una tempesta que fa temps que no veiem. Ep, hem estat 4 anys mirant mapes (plens municipals) tot era sol i molt fred, molt fred.

I ara ves per on, no només aquesta sentència, sinó que també el Parc Rural de Montserrat, el temps ha canviat i molt i va per llarg, i ja veurem com acaba la cosa.

De moment agafeu paraigües, que aquesta campanya per les municipals a Castellbell, es preveu molt plujosa i potser tempestuosa….

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.