19/04/2024
..també volem dir que la nostra llista continuarà treballant amb molta força després del dia 26 de maig...

Text i Fotos: Més Monistrol

Aquest dissabte passat, 4 de maig, l’agrupació d’electors Més Monistrol va presentar la seva candidatura a la sala cultural de Can Gibert. Ens van acompanyar gent fent Poble de Sant Fruitós de Bages i Òdena a Fons; som tres grups que compartim projecte, on darrere de l’agrupació d’electors, tenim l’associació de veïns, una associació que durant aquests pròxims 4 anys treballarà amb veïns i veïnes, farem debats de poble on sortiran propostes per Monistrol.
Sant Fruitós de Bages és un referent per Més Monistrol, Gent fent Poble fa 8 anys que varen iniciar el projecte i només cal explicar que, l’equip de govern, encapçalat per en Joan Carles Batanés, ha tirat endavant més de 200 propostes, totes sortides dels debats que es fan des de l’associació, la veu del poble, el poble que tú vols.
Volem obrir l’associació de veïns i veïnes a totes les entitats, comerços i escoles, esports, volem potenciar la cultura, volem posar fil a l’agulla als serveis que avui tenim, amb moltes mancances, volem donar veu als nostres infants; ells també son de Monistrol i poc es tenen en compte. Més Monistrol treballarà per les persones, toca treballar per el present per poder parlar de futur.
Més Monistrol no és un partit polític, no som cap marca blanca, Més Monistrol és dels veïns i veïnes, ells seran la nostre veu i nosaltres serem qui donarà veu al poble dins del consistori.
Volem que la gent sàpiga que continuarem fent reunions amb tothom, després de les eleccions municipals. Escoltarem, gestionarem, i donarem resposta, dir que no cal esperar a que hi hagin unes eleccions per preguntar a la gent de les necessitats del nostre municipi, també volem dir que la nostra llista continuarà treballant amb molta força després del dia 26 de maig.
La candidata Olga Urraca Castro i tot l’equip vol agraïr a les més de 100 persones que van venir dissabte a escoltar el nostre projecte, la sala cultural de Can Gibert va quedar petita, gràcies al actor Quimet Plà, per fer que la presentació de la nostre candidatura fòs d’allò més divertida.
Més Monistrol anima a tots els Monistrolencs i Monistrolenques a participar dins l’associació de Fem Més Monistrol, volem un Monistrol participatiu.
Apunta’t a la nostra associació per fer un Més Monistrol.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.