29/11/2020

La Capella de Música Burés canta l’himne nacional de Catalunya al Camp Nou.

Text: Pere Sánchez

Fotos i Vídeo: Particular

La centenària coral de Castellbell i el Vilar La Capella de Música Burés va omplir un full més a la seva història, en interpretar l’Himne Nacional de Catalunya (Els Segadors) a l’estadi del FC Barcelona (NOU CAMP), conjuntament amb la Polifònica de Puig-Reig.

La Capella i la Polifònica, van interpretar aquesta peça musical, moments abans de l’inici de la Final de la Super league de Rugbi13 entre Dragons Catalans de Perpinyà i el Wigan Warriors d’Anglaterra.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: