19/04/2024
Entra i llegeix...

Text: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el dia 28 de maig un home de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Manresa, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

El primer fet es va produir el passat 22 de maig al migdia, entre el carrer Lleida i el carrer Alcalde Armengou de Manresa. Un menor sortia de l’institut quan un desconegut se li va acostar pel darrera, el va agafar pel braç amb força i li va sostreure el telèfon mòbil de la mà. Un altre jove que passava per allà va intentar ajudar al menor, però el lladre el va colpejar a la cara i va fugir corrent.

El segon robatori es va produir el passat 26 de maig, pels volts de les sis de la matinada, a la zona de l’avinguda de les Bases de Manresa. La víctima acabava de sortir de la discoteca amb una amiga quan un grup de joves es va creuar amb elles i un d’ells li va sostreure el telèfon mòbil que portava a la mà.

La noia va sortir corrents darrere el lladre fins que el va interceptar. Quan li va demanar que li tornés el mòbil, el jove li va donar un cop a la cara que li va fracturar el nas, i va fugir.

Arran d’aquests fets els mossos van iniciar una investigació i van concloure que en ambdós casos l’autor era el mateix. Després de diverses gestions, el passat dimarts van identificar i detenir al carrer Major de Manresa el presumpte autor dels dos robatoris.

En el moment de la detenció se li van localitzar cinc mòbils sostrets. La investigació continua oberta.

El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Manresa.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.