25/04/2024

El protagonista de 'Mascotes 2', el gos Max, a la segona part de la seqüela d'animació. (Horitzontal)

Mira quines estrenes fan aquest cap de setmana al Bages Centre de Manresa....

Text: ACN/ fotos i trailers: cortesia productores

‘Mascotes 2’ arriba als cinemes com a seqüela de l’exitosa pel·lícula d’animació ‘Mascotes’ (2016) dirigida per Chris Renaud. Doblats en català, tornen a la gran pantalla el gos Max i els seus companys, mascotes que guarden curiosos secrets en el seu dia a dia a Nova York mentre els seus amos no estan a casa.

‘Mascotes’ va batre rècords a les taquilles al 2016, i ara el guió de Brian Lynch (‘Minions’) i l’experiència del director Chris Renaud (‘Gru 2. Mi villano favorito’) busquen repetir l’èxit. El gos Max s’haurà d’adaptar a canvis en el seu edifici de Manhattan i en la seva estimada propietària, la Katie. Les seves vides canvien quan la Katie té un fill. Noves pors, nous reptes, i sobretot un de ben gros: anar al veterinari.

Un verano en Ibiza

Els protagonistes d”Un verano en Ibiza’, comèdia francesa rodada a l’illa.

Una altra comèdia francesa per aquesta setmana als cinemes. Protagonitzada per Christian Clavier (‘Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?’), reversiona les clàssiques vacances familiars en què tot surt malament. El destí del Philippe és Eivissa, on intentarà guanyar-se els fills de la seva parella. Ell ja té uns seixanta anys, i no se sentirà massa còmode en l’ambient de nit juvenil de l’illa. L’acompanyen Mathilde Seigner i Blanca Jara en una cinta dirigida per Arnaud Lemort.

Historias de miedo para contar en la oscuridad

Fragment de la pel·lícula ‘Historias de miedo para contar en la oscuridad’.

Dirigida per Andre Ovredal, està escrita pels germans Daniel i Kevin Hageman, juntament amb Guillermo del Toro, qui també s’encarrega de la producció. Un grup d’adolescents intenten resoldre el misteri que rau en les sobtades morts en el poble. Es tracta de l’adaptació de les famoses novel·les ‘Scary Stories to Tell in the Dark’ d’Alvin Schwartz. L’Stella és una nena que pateix per la desaparició de la seva mare la nit de Halloween, i amb els seus amics seran víctimes d’una broma pesada. El repartiment inclou Zoe Colletti, Gabriel Rush, Austin Abrams, Austin Zajur i Natalie Ganzhorn, així com l’actor manxec Javier Botet, intèrpret de nombrosos papers de terror a Hollywood per la malaltia als ossos que pateix.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.