25/04/2024
Vols saber les novetats: entra i llegueix.....

Text : TV3
Foto i Vídeo: Pere Sánchez

En aquesta nova entrega que comença demà dilluns 11 de novembre al vespre a Tv3, Quim Masferrer continua fent camí i coneixent la gent dels pobles d’arreu de Catalunya. Amb ells viurà moments plens d’humor, situacions carregades d’emoció i també alguna experiència trepidant.

“El foraster” arrencarà visitant Gisclareny, que amb 27 habitants és el poble més petit de Catalunya, i que li suposarà un dels reptes més grans. També descobrirà tots els secrets per fer una bona calçotada a Rodonyà, a l’Alt Camp, un poble de mestres calçotaires per excel·lència. I viurà la primera gran nevada de l’any a Llívia, on, a l’hivern, la neu marca la vida de les persones.

En els nous capítols, també es podrà veure el Foraster compartint una nit de Sant Joan màgica amb la gent de Les, a la Vall d’Aran, on se celebra la festa ancestral de la Crema deth Haro. I es visitaran indrets emblemàtics de la geografia catalana, com el Congost de Mont-rebei, a tocar d’Àger, o el monestir de Poblet, a Vimbodí i Poblet.

A més, “El foraster” ha conegut Òrrius, a la comarca del Maresme, i l’Albi, a les Garrigues. Dues comarques que encara no havia visitat. Sant Martí de Llémena, al Gironès, completa el llistat dels nou pobles que es podran veure en aquesta nova temporada del programa.

El mateix Masferrer ja ens va explicar com viu el Foraster, així ho diu en el següent vídeo:

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.