19/04/2024
Entra i llegeix....

Text: Aj de Castellbell

El municipi commemorarà dilluns el Dia internacional per l’eliminació de les violència contra les dones construint un puzle en forma d’iceberg, fent una dinàmica de grup i amb la lectura del manifest

Castellbell i el Vilar s’uneix aquest mes de novembre per lluitar contra la violència masclista. El municipi s’ha adherit a la campanya comarcal del Consell Comarcal del Bages que sota el lema No et gelis davant la violència masclista. Reconeix, visualitza i actua proposa! pretén fer visibles totes les violències masclistes que continuen existint a la societat.

Dilluns al migdia, coincidint amb el Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones, es faran els actes d’adhesió a la campanya comarcal. L’institut Bages Sud serà l’escenari de la construcció d’un puzle en forma d’iceberg per fer visibles les violències que continuen existint en l’actualitat i es farà una dinàmica de grup per fer partícips i ajudar a reflexionar els alumnes. En paral·lel, es llegirà el manifest del 25 de novembre.

Més activitats

Des de les regidories d’Igualtat, Joventut i Educació s’ha organitzat un novembre ple d’activitats. Les entitats Kstellbell Jove, el propi Institut Bages Sud, el Gimnàs Montserrat i la Fundació La Xarranca han participat en els actes. Dimecres es farà la presentació del llibre Te espero al otro lado del miedo, al Casal del Pensionista a les 18.30. En paral·lel, dijous s’organitza un taller d’autodefensa personal per a noies majors de dotze anys al Centre Cívic La Bauma amb la presència d’un punt lila. Cal inscripció prèvia al propi centre cívic o a l’Ajuntament.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.